Wie zijn wij?

Relatiegeschenken.nl: wij zijn uw specialist in relatiegeschenken. We richten ons op het bedrijfsleven, de overheid, nonprofit en particulieren. We voeren een zeer uitgebreid assortiment giveaways, relatiegeschenken en promotiematerialen. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende service, we kunnen al onze relatiegeschenken bedrukken en adviseren over de best geschikte relatiegeschenken of promotie-artikelen. Bovendien onderscheiden we ons door:

  • Scherpe prijzen voor relatiegeschenken
  • Standaard snelle levering
  • 40 jaar ervaring met relatiegeschenken, giveaways en promotiematerialen.
  • Gratis zichtexemplaar van uw relatiegeschenk
  • Standaard gratis digitaal ontwerp
  • Gratis verzending in NL en België
  • Zeer uitgebreid assortiment giveaways
  • Altijd direct een offerte in uw mailbox

Specialist in relatiegeschenken

We zijn uw specialist in relatiegeschenken, we zorgen er vanuit onze locatie in Woerden al bijna 40 jaar voor dat u een ieder op een leuke manier kunt verrassen. Dankzij onze medewerkers kunnen we snel schakelen en bieden we professionele service. We beschikken over 11 in-huis bedrukkingstechnieken voor de giveaways en promotiematerialen. We kunnen relatiegeschenken borduren, zeefdrukken, graveren, domen, lasergraveren, transfereren, tampondrukken, digitaal bedrukken, muismatten produceren, transferprinten en buttons produceren. Geen andere specialist in relatiegeschenken biedt zoveel know-how en bedrukkingsmogelijkheden onder één dak. We kunnen daarmee uw pennen bedrukkenmokken bedrukkenbidon bedrukkenzonnebrillen bedrukkenparaplu bedrukken etc. 

Relatiegeschenken.nl steunt International Justice Mission (IJM)

Wist u dat er wereldwijd miljoenen mensen leven in slavernij? In o.a. India, de Filippijnen en Cambodja is IJM bezig om kinderen en volwassenen te bevrijden uit slavernij. Hiervoor is veel geld nodig van donoren uit landen wereldwijd. Relatiegeschenken.nl draagt haar steentje hier aan bij door tegen kostprijs relatiegeschenken te leveren die IJM kan gebruiken om donoren te werven.  

Relatiegeschenken.nl werkt aan een betere wereld. 

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn op weg naar CO2 neutraal produceren. Je komt hier niet zomaar, maar we hebben een flinke stap gezet door ons partnership met Treesforall. Dit is een internationale organisatie die in Nederland èn het buitenland bomen plant om CO2 op te slaan. Op deze manier planten wij 100 bomen per jaar wat neerkomt op een CO2 besparing van 3300kg per jaar. 

Ook hebben wij de Code of Conduct van onze branche ondertekend.

Daarnaast rijden we zoveel mogelijk electrisch of met het openbaar vervoer en letten we bij de inkoop van producten extra op de herkomst en de duurzaamheid ervan.