Bedruk zonnebrillen in een kleine oplage met logo, slogan of andere tekst. Wij leveren de brillen vanaf vijf werkdagen bij u in huis met een bedrukking. Heeft u de brillen sneller nodig dan kunnen wij de zonnebrillen onbedrukt al vanaf twee werkdagen leveren. Voor meer informatie over een kleine oplage bedrukte brillen kunt u bellen naar 0348 - 711 111. Onze medewerkers staan voor u klaar.

sort-descending

Zonnebrillen kleine oplage bedrukken

Een set zonnebrillen bedrukken in kleine oplage? De zonnebrillen met logo zijn goed geschikt als promotiemateriaal of giveaway. We kunnen zonnebrillen bedrukken, net als een groot aantal andere leuke relatiegeschenken. Wilt u bijvoorbeeld ballonnen, pennen, glazen of speelkaarten bedrukken? Net als bij de zonnebrillen kunnen we u van dienst zijn met een kleine oplage. We zorgen er in kleine aantallen zonnebrillen voor dat u gebruik kunt maken van een gepersonaliseerd model. De zonnebrillen in kleine oplage bedrukken en uitdelen tijdens een evenement of daar intern gebruik van maken? Wij zorgen voor de bedrukking die u wenst.

Zonnebrillen in kleine oplage bedrukken als promotiemateriaal

De zonnebrillen in kleine oplage vormen een uitstekend promotiemateriaal. 10 stuks, 25 stuks of 50 stuks van de bedrukte zonnebrillen bestellen? We kunnen de brillen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, een slogan of een andere uiting. De zonnebrillen in een kleine oplage bedrukken voor eigen gebruik binnen de organisatie of de deelnemers aan een evenement daar op een leuke manier mee verrassen? U kunt er op verschillende manieren gebruik van maken. We zorgen voor mooie zonnebrillen in diverse ontwerpen, de bedrukking kunnen we gewoon in-house voor u verzorgen.

Verschillende in-house druktechnieken

Relatiegeschenken.nl maakt gebruikt van 11 verschillende in-house druktechnieken waarmee we zonnebrillen kunnen bedrukken in kleine oplage. We maken gebruik van zeefdruk, tampondruk, en digitale druk, maar, we kunnen uw zonnebril ook bedrukken in kleine oplage door middel van transferprinting, (epoxy) doming, en button productie. Daarnaast kunnen we uw zonnebril bedrukken in kleine oplage door middel van (laser)graveren.

Zonnebrillen in kleine oplage met bedrukking

De zonnebrillen in kleine oplage vormen een goede keuze tijdens evenementen in de buitenlucht of zorgen ervoor dat u zich met uw medewerkers op een professionele wijze kunt presenteren. Dankzij de bedrukking op de brillen heeft u de mogelijkheid om uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting over te brengen op een breed publiek. Dankzij de verschillende kleuren en materialen is het bovendien goed mogelijk om de brillen af te stemmen op de huisstijl die u binnen de organisatie gebruikt.

Online bedrukte zonnebrillen bestellen in een kleine oplage? We zorgen er met een digitaal voorbeeld voor dat u goed weet hoe het ontwerp eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Goedkope zonnebrillen of Paraplu bedrukken