Op zoek naar mooie zonnebrillen die u in kunt zetten als promotiemateriaal of om uw waardering te tonen aan uw medewerkers? Wij leveren luxe zonnebrillen al vanaf kleine aantallen en kunnen deze voorzien van uw bedrijfslogo. Voor informatie over de bedrukkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0348-711111 of gebruik de chat onderaan de website.

sort-descending

Luxe zonnebrillen bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Luxe zonnebrillen bedrukken als relatiegeschenk voor uw belangrijkere relaties? Wie wilt u echt verrassen met een kwalitatief goed geschenk dat kan worden bedrukt? U kunt de luxe zonnebrillen bedrukken en inzetten voor belangrijke segmenten van uw doelgroep. Door onze verschillende bedrukkingstechnieken kunnen we uw logo of tekst mooi verwerken op de zonnebril. Voor drukposities op de verschillende luxe zonnebrillen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen u verder informeren over de mogelijkheden en adviseren wat het meest geschikt is.

Luxe zonnebrillen bedrukken als giveaways

Gebruik luxe zonnebrillen als giveaways en verras uw relaties met top artikelen. Wij kunnen de zonnebrillen voor u bedrukken met logo, slogan, of andere tekst. Met relatiegeschenken kunt u gerichte promotieacties uitvoeren met gepersonaliseerde artikelen die duurzaam zijn. Zorg dat uw bestaande klanten u niet vergeten en verras ze met een mooi product. Voor meer informatie of advies kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en passende artikelen.

11 in-house bedrukkingstechnieken

Benieuwd hoe wij luxe zonnebrillen bedrukken? We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of een luxe zonnebril tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren op uw luxe zonnebril, of zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of we maken gebruik van een plotter. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking van luxe zonnebrillen.

Luxe zonnebrillen met bedrukking

Luxe zonnebrillen met bedrukking kunnen wij snel leveren. U kiest het artikel, de kleur, het aantal kleuren van de bedrukking en u stuurt ons het logo en wij doen de rest. Onze medewerkers kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden. Wanneer u online een offerte aanvraagt zit u niet meteen vast aan de order. U ontvangt eerst een digitale offerte en opzet van het product met uw logo. Na goedkeuring op beide beginnen wij met het verwerken en verzenden van de order.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Zonnebrillen kleine oplage of Bidon bedrukken