Laden...

Goedkope zonnebril bedrukken

Een leuk evenement in de toekomst? Verras de bezoekers met leuke zonnebrillen in verschillende kleuren en eventueel met een bedrukking. Wij kunnen goedkope zonnebrillen op grote schaal leveren. Voor informatie over de levertijd, bedrukkingsmogelijkheden en productspecificaties kunt u ons bellen op 0348-711111.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope zonnebrillen bedrukken

Goedkope zonnebrillen bedrukken bij Relatiegeschenken.nl? De goedkope zonnebrillen met bedrukking vormen een uitstekende keuze tijdens de verschillende seizoenen. Ze zijn goed geschikt als promotiemateriaal of goedkoop relatiegeschenk naar een brede doelgroep. Een set goedkope zonnebrillen bedrukken of daar gewoon per stuk particulier gebruik van maken? We kunnen de zonnebril personaliseren en zorgen er met een logo, een (bedrijfs)naam of een slogan voor dat de zonnebril anders is dan de rest en goed geschikt is als promotiemateriaal. De zonnebrillen met bedrukking vormen leuke giveaways of zorgen ervoor dat u daarmee op een unieke wijze voor de dag kan komen.

Goedkope zonnebrillen als relatiegeschenk

De verschillende goedkope zonnebrillen met bedrukking zijn goed geschikt als relatiegeschenk, bijvoorbeeld onder de eigen medewerkers voor een brede doelgroep tijdens een evenement. Een goedkope zonnebril bedrukken en daarop bijvoorbeeld gebruik maken van tekst of een logo? We kunnen de zonnebril met tekst bedrukken, daarnaast kunnen we uw logo erop aanbrengen en zorgen voor geslaagd promotiemateriaal. De zonnebrillen zorgen voor een goede indruk en komen bovendien op een functionele wijze van pas.

Verschillende druktechnieken om goedkope zonnebrillen te bedrukken

Relatiegeschenken.nl maakt gebruikt van verschillende druktechnieken om goedkope zonnebrillen te bedrukken. Van zeefdruk, tampondruk, en digitale druk, tot aan transferprinting en (epoxy) doming. Of wat dacht u van het borduren, plotten, of (laser)graveren van uw goedkope zonnebril. Relatiegeschenken.nl kan het allemaal! 

Goedkope zonnebrillen met bedrukking

Een goedkope zonnebril bedrukken en bestellen bij Relatiegeschenken.nl? Gewoon per stuk of in een grotere oplage? We zorgen voor een zonnebril met logo of een zonnebril met tekst. U heeft de mogelijkheid om de zonnebril te personaliseren of daar gebruik van te maken ter promotie van uw onderneming, een merk of een evenement dat u organiseert. We kunnen de zonnebrillen per stuk bedrukken of zorgen voor een grote oplage met een groot aantal modellen.

Laat u online uw goedkope zonnebrillen bedrukken bij Relatiegeschenken.nl, dan kunt u het ontwerp alvast beoordelen dankzij het digitale voorbeeld. Na uw akkoord gaan we daar definitief mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorie: Zonnebril snel bedrukken