Laden...

Goedkope zonnebril bedrukken

Een leuk evenement in de toekomst? Verras de bezoekers met leuke zonnebrillen in verschillende kleuren en eventueel met een bedrukking. Wij kunnen goedkope zonnebrillen op grote schaal leveren. Voor informatie over de levertijd, bedrukkingsmogelijkheden en productspecificaties kunt u ons bellen op 0348-711111.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope zonnebrillen bedrukken met logo

De goedkope zonnebrillen met bedrukking vormen een uitstekende keuze tijdens de verschillende seizoenen. Ze zijn goed geschikt als promotiemateriaal of goedkoop relatiegeschenk naar een brede doelgroep. Een set zonnebrillen bedrukken of daar gewoon per stuk particulier gebruik van maken? We kunnen de zonnebril personaliseren en zorgen er met een logo, een (bedrijfs)naam of een slogan voor dat de zonnebril anders is dan de rest en goed geschikt is als promotiemateriaal. De zonnebrillen met bedrukking vormen leuke giveaways of zorgen ervoor dat u daarmee op een unieke wijze voor de dag kan komen.

Goedkope zonnebrillen als relatiegeschenk

De verschillende goedkope zonnebrillen met bedrukking zijn goed geschikt als relatiegeschenk, bijvoorbeeld onder de eigen medewerkers voor voor een brede doelgroep tijdens een evenement. Een zonnebril bedrukken en daarop bijvoorbeeld gebruik maken van tekst of een logo? We kunnen de zonnebril met tekst bedrukken, daarnaast kunnen we uw logo erop aanbrengen en zorgen voor geslaagd promotiemateriaal. De zonnebrillen zorgen voor een goede indruk en komen bovendien op een functionele wijze van pas.

Goedkope zonnebrillen met bedrukking

Een van de goedkope zonnebrillen met bedrukking bestellen? Gewoon per stuk of in een grotere oplage? We zorgen voor een zonnebril met logo of een zonnebril met tekst. U heeft de mogelijkheid om de zonnebril te personaliseren of daar gebruik van te maken ter promotie van uw onderneming, een merk of een evenement dat u organiseert. We kunnen de zonnebrillen per stuk bedrukken of zorgen voor een grote oplage met een groot aantal modellen.

Bestelt u online goedkope zonnebrillen met uw logo of (bedrijfs)naam? Dankzij het digitale voorbeeld kunt u het ontwerp alvast beoordelen. Na uw akkoord gaan we daar definitief mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorieën: Zonnebril snel bedrukken of Zonnebrillen met een kleine oplage bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite