Al 40 jaar bedrukken wij zonnebrillen voor onze relaties. Groot assortiment, snelle levering en een gratis drukproef. Laat de zonnebrillen bedrukken met uw logo of tekst en verras uw relaties! Heeft u de zonnebrillen (zeer) snel nodig? Klik hier voor zonnebrillen die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Zonnebrillen
sort-descending

Zonnebrillen bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Zonnebrillen bedrukken voor een goede bescherming van de ogen? Deze draagt daarnaast bij aan uw professionele uitstraling. Met uw medewerkers naar een event in de buitenlucht en komt u graag goed verzorgd voor de dag? Bedrukte zonnebrillen vormen dan een uitstekende keuze. Daarnaast kunt u de zonnebrillen bedrukken met logo of uw slogan en uitdelen als verrassing of giveaway aan een bredere doelgroep. Het is het ideale promotiemateriaal, vooral op het moment dat de zon begint te schijnen en we allemaal op zoek gaan naar bescherming voor onze ogen.

Bedrukte zonnebrillen als relatiegeschenk

De zonnebril is bovendien uitstekend geschikt als relatiegeschenk, ook in kleine oplage, u heeft de keuze uit verschillende luxe zonnebrillen van goede kwaliteit om te laten bedrukken. In een aantal gevallen zit daar ook een opbergdoosje en bijvoorbeeld een doekje om de zonnebril schoon te maken bij. U zorgt op die manier voor een luxe relatiegeschenk, de bedrukte zonnebrillen vormen een uitstekende keuze om de relatie met uw klant of leverancier te benadrukken. Blader door de verschillende zonnebrillen die er beschikbaar zijn, wij verzorgen de bedrukking van het model dat u graag wilt bestellen.

Druktechnieken

Benieuwd naar de 11 in-huis productie- en bedrukkingstechnieken waarmee we zonnebrillen bedrukken? We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of een zonnebril tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Ook kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking van zonnebrillen.

Zonnebrillen bedrukken als goedkope giveaways

Wilt u goedkope giveaways uitdelen of zorgen voor promotiemateriaal waar de doelgroep op een zonnige dag daadwerkelijk wat aan heeft? De goedkope zonnebrillen met logo vormen dan een goede keuze. Uiteraard zijn ze beschikbaar in kleuren als geel, rood, oranje en blauw, net als zwart of grijs. Blader op uw gemak door de verschillende zonnebrillen met logo, wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een nette bedrukking op een zonnebril van goede kwaliteit.

We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van het ontwerp, aan de hand waarvan u op voorhand na kunt gaan of uw logo of slogan op de juiste manier overkomt.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Paraplu bedrukken of Bidon bedrukken