Laden...

Zonnebrillen bedrukken

Al 40 jaar bedrukken wij zonnebrillen voor onze relaties. Groot assortiment, snelle levering en een gratis drukproef. Laat de zonnebrillen bedrukken met uw logo of tekst en verras uw relaties!

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zonnebrillen bedrukken met logo

Een zonnebril met logo zorgt niet alleen voor een goede bescherming van de ogen, deze draagt daarnaast bij aan uw professionele uitstraling. Met uw medewerkers naar een event in de buitenlucht en komt u graag goed verzorgd voor de dag? De zonnebrillen met logo vormen dan een uitstekende keuze. Daarnaast kunt u de bedrukte zonnebrillen met logo of uw slogan uitstekend uitdelen als verrassing of giveaway aan een bredere doelgroep. Het is het ideale promotiemateriaal, vooral op het moment dat de zon begint te schijnen en we allemaal op zoek gaan naar UV-bescherming voor onze ogen.

Bedrukte zonnebrillen als relatiegeschenk

De zonnebril is bovendien uitstekend geschikt als relatiegeschenk, ook in kleine oplage, u heeft de keuze uit verschillende luxe modellen van goede kwaliteit. In een aantal gevallen zit daar ook een opbergdoosje en bijvoorbeeld een doekje om de zonnebril schoon te maken bij. U zorgt op die manier voor een luxe relatiegeschenk, de zonnebrillen vormen een uitstekende keuze om de relatie met uw klant of leverancier te benadrukken. Blader door de verschillende zonnebrillen met logo die er beschikbaar zijn, wij verzorgen de bedrukking van het model dat u graag wilt bestellen.

Goedkope giveaways uitdelen

Wilt u goedkope giveaways uitdelen of zorgen voor promotiemateriaal waar de doelgroep op een zonnige dag daadwerkelijk wat aan heeft? De goedkope zonnebrillen met logo vormen dan een goede keuze. Uiteraard zijn ze beschikbaar in kleuren als geel, rood, oranje en blauw, net als zwart of grijs. Blader op uw gemak door de verschillende zonnebrillen met logo, wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een nette bedrukking op een zonnebril van goede kwaliteit.

We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van het ontwerp, aan de hand waarvan u op voorhand na kunt gaan of uw logo of slogan op de juiste manier overkomt.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorie├źn: Snel zonnebrillen bedrukken of Luxe zonnebrillen bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite