Laat mooie verrekijkers bedrukken voor uw relaties. Wij kunnen deze bedrukken met logo, slogan of andere tekst. We hebben simpele verrekijkers maar ook luxere verrekijkers. Voor meer informatie over de specificaties kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

Bekijk meer Verrekijkers
sort-descending

Verrekijker bedrukken met logo

Verrekijker cadeau doen aan een goede relatie of uw medewerkers verrassen met een verrekijker set? Ook in kleine oplage beschikbaar. Wij kunnen uw verrekijker bedrukken met uw logo of slogan, afhankelijk van wat u wilt overbrengen. De verrekijkers zijn goed van kwaliteit, ze zorgen ervoor dat u dat wat zich op afstand bevindt gemakkelijk dichterbij kunt halen. Een verrekijker met logo vormt een uitstekend promotieartikel, waarmee u er binnen de doelgroep voor zorgt dat u voorziet in een duidelijke behoefte om beter te kunnen zien.

Luxe verrekijker als relatiegeschenk

U kunt bijvoorbeeld een luxe verrekijker met logo of slogan bestellen, uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Weet u van uw relatie dat hij of zij veel in de natuur te vinden is of zorgt u er als onderneming voor dat anderen goed zicht hebben? In de beide gevallen is het een uitstekend idee een verrekijker als relatiegeschenk te bestellen, u zorgt dan voor een belangrijke symbolische waarde die ervoor zorgt dat het cadeau in goede aarde zal vallen. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende verrekijkers die we voor u kunnen bedrukken, blader op uw gemak door ons uitgebreide assortiment.

Verrekijker set cadeau doen

Wilt u een verrekijker set cadeau doen, als relatiegeschenk of om uw medewerkers op een leuke manier te verrassen? De sets zorgen ervoor dat het een fluitje van een cent wordt om dat wat ver weg is dichterbij te halen en daar goed naar te kunnen kijken. Bekijk de verschillende verrekijkers die er beschikbaar zijn, wij kunnen die uitstekend voor u bedrukken en daarmee zorgen voor een persoonlijk relatiegeschenk.

We zullen u standaard eerst een digitaal voorbeeld toesturen van de verrekijker die u wilt laten bedrukken. U kunt aan de hand daarvan het ontwerp goedkeuren, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën zonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken