Op zoek naar tuinartikelen om te bedrukken? Verras uw relaties met leuke tuin accessoires met uw bedrijfslogo, slogan of andere tekst. Neem een kijkje in onderstaand assortiment en laat u verrassen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Bekijk meer Tuinartikelen
sort-descending

Tuin accessoires bedrukken met logo

Verschillende tuin accessoires zoals een vogelhuisje met logo aanbieden als relatiegeschenk, bijvoorbeeld om uw outdoor-karakter te benaderen of liefhebbers van de natuur op een leuke wijze te verrassen? U kunt er meerdere kanten mee op, naast de vogelhuisjes zijn er bovendien allerlei leuke tuinartikelen beschikbaar. We kunnen zowel die tuinartikelen als de vogelhuisjes bedrukken met uw logo of slogan, afhankelijk van wat u wilt overbrengen. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u voordelig promotiemateriaal uitdelen of zorgen voor een luxe relatiegeschenk richting uw klant, leverancier of andere relatie.

Vogelhuisjes en tuinartikelen

U heeft de keuze uit verschillende vogelhuisjes als relatiegeschenk. Zoekt u naar een handig opvouwbaar model dat u als voordelig promotiemateriaal kunt uitdelen of wilt u gebruik maken van pure kwaliteit? U kunt de vogelhuisjes bestellen voor bij u in de kantoortuin of om die uit te delen aan uw relaties. Daarnaast zijn er een aantal andere handige tuinartikelen beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om een tuinschort of een tuingereedschapsset. Blader op uw gemak door ons uitgebreide assortiment, dat varieert van een kruidentuintje tot aan een hangmat om lekker te ontspannen. Naast het vogelhuisje is er wat dat betreft van alles beschikbaar om te laten bedrukken.

Vogelhuisje als relatiegeschenk

Het vogelhuisje met bedrukking vormt een uitstekende keuze als relatiegeschenk. U zorgt er daarmee voor dat u een luxe cadeau kunt aanbieden dat een uitstekende indruk maakt. Heeft u de natuur of duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan sluiten deze giveaways daar op een uitstekende wijze op aan.

We sturen u standaard eerst een digitaal voorbeeld van het ontwerp toe, zodat u kunt nagaan of uw logo op de juiste manier overkomt op het vogelhuisje of de andere artikelen. Na akkoord gaan we met het definitieve ontwerp voor u aan de slag.

Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij onze categorie barbecue accessoires bedrukken of sport accessoires bedrukken