Wilt u een klein aantal strandballen met logo bestellen? Wij leveren bedrukte strandballen vanaf kleine aantallen met logo of tekst. Wij maken vrijblijvend voor u een digitaal voorbeeld zodat u kan zien hoe uw logo eruit ziet op de strandbal. Voor meer informatie hierover kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Kleine oplage strandballen
sort-descending

Strandballen bedrukken kleine oplage

In kleine oplage strandballen bestellen om de medewerkers en fijne zomer te wensen of voor om een andere reden? Bij ons kan je al vanaf kleine aantallen strandballen bestellen met een bedrukking. Deze bedrukking kan zijn een bedrijfslogo, een slogan of een andere tekst. We hebben een uitgebreid assortiment aan strandballen die kunnen worden bedrukt. Kijk door ons assortiment, maak een keuze en wij doen de rest. Binnen twee weken kunt u de mooie bedrukte strandballen op de locatie die u heeft gekozen verwachten.

Strandballen kleine oplage bedrukken als giveaways

Ook in kleine oplage kunnen wij strandballen leveren. Wij kunnen al bedrukte strandballen leveren vanaf 10 stuks. Wij kunnen door onze verschillende bedrukkingstechnieken logo’s in meerdere kleuren bedrukken en vaak ook full colour. Kies het product dat u wilt uit ons assortiment en bestel makkelijk en snel online. Onbedrukte strandballen kunnen wij in kleine oplage al leveren binnen vier werkdagen. Verras iedereen in uw omgeving met dit leuke geschenk.

11 in-house druktechnieken

Benieuwd naar de 11 in-huis druktechnieken waarmee we u strandbal kunnen bedrukken in kleine oplage? We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of een strandbal tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Ook kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking van strandballen in kleine oplage.

Strandballen in kleine oplage met bedrukking van Relatiegeschenken.nl

Kleine oplage strandballen met bedrukking kunt u gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Blader door ons brede assortiment en kies het artikel dat jij mooi vindt. De strandballen kunt u gebruiken om intern uit te delen of om in te zetten als promotiemateriaal tijdens evenementen zoals beurzen of congressen.

Wanneer u over gaat tot een offerte aanvraag is de order nog niet definitief. U ontvangt eerst nog digitale opzet van het gekozen product met uw bedrukking. Gaat u hierop akkoord dan gaan we verder met het verwerken van de order.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Frisbees bedrukken of Sport accessoires bedrukken