Bent u opzoek naar strandballen om te bedrukken met logo maar heeft u een klein budget? Kijk dan in onderstaand assortiment waar wij een selectie van onze goedkopere strandballen hebben gemaakt. Wij kunnen de goedkope strandballen bedrukken met logo of tekst. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Goedkope strandballen
sort-descending

Goedkope strandbal bedrukken met logo

Goedkope strandballen bedrukken met logo, slogan of tekst? Wij kunnen goedkoop strandballen bedrukken. We hebben verschillende strandballen in verschillende kleuren die kunnen worden bedrukt. Strandballen zijn leuke giveaways tijdens de zomerperiode maar ook leuk tijdens evenementen. Verspreid uw naam eenvoudig en snel met mooie goedkope en bedrukte strandballen.

Goedkope strandballen bedrukken als giveaways

Verras uw klanten, medewerkers of andere relaties met een leuke bedrukte strandbal als giveaway. Deze promotieactie kan je inzetten tijdens evenementen voor de vakantie. Door onze in-house bedrukkingstechnieken kunnen wij goedkoop strandballen bedrukken. Strandballen zijn een leuk en vrolijk geschenk en u kunt gericht segmenten uit uw doelgroep benaderen.

Verschillende druktechnieken voor goedkope strandballen

Relatiegeschenken.nl beschikt over verschillende druktechnieken om goedkope strandballen te bedrukken. Wat dacht u van een digitale druk, tampondruk of zeefdruk? Of misschien is (epoxy) doming, (laser)gravering) of plotten meer waar u naar op zoek bent. Relatiegeschenken.nl 

Goedkope strandballen bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Grote of kleine oplage, wij kunnen snel en goedkoop strandballen bedrukken. Wilt u tekst, een logo, beide of weet u het nog niet helemaal? Onze medewerkers kunnen u van dienst zijn bij het zoeken naar een geschikt geschenk en het bepalen van de opdruk. Kijk in ons brede assortiment, maak een keuze en wij doen de rest!

Voordat de order definitief is sturen we u eerst een digitale opzet van het product met uw bedrukking en een offerte ter goedkeuring. Wanneer u hiermee akkoord gaat gaan wij verder met het verwerken en uiteindelijk verzenden van de order naar de gewenste locatie.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorie: Zonnebrillen bedrukken