Laden...

Goedkope strandballen bedrukken

Bent u opzoek naar strandballen om te bedrukken met logo maar heeft u een klein budget? Kijk dan in onderstaand assortiment waar wij een selectie van onze goedkopere strandballen hebben gemaakt. Wij kunnen de goedkope strandballen bedrukken met logo of tekst. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope strandballen bedrukken met logo

Opzoek naar goedkope strandballen om te bedrukken met een logo, slogan of andere tekst? Wij kunnen goedkoop en vanaf kleine aantallen snel bedrukte strandballen leveren. We hebben verschillende strandballen in verschillende kleuren die kunnen worden bedrukt met logo. Strandballen zijn leuke giveaways tijdens de zomerperiode maar ook leuk tijdens evenementen. Verspreid uw naam eenvoudig en snel met mooie goedkope en bedrukte strandballen. Wilt u Kleine oplage strandballen bedrukken? Ook dit is geen probleem. 

Goedkope strandballen als giveaways

Verras uw klanten, medewerkers of andere relaties met een leuke strandbal als giveaway. Deze promotieactie kan je inzetten tijdens evenementen voor de vakantie. Door onze in-house bedrukkingstechnieken kunnen wij goedkoop en snel strandballen met bedrukking leveren. Strandballen zijn een leuk en vrolijk geschenk en u kunt gericht segmenten uit uw doelgroep benaderen.

Goedkope strandballen met bedrukking

Grote of kleine oplage wij kunnen snel en goedkoop strandballen leveren. Wilt u tekst, een logo, beide of weet u het nog niet helemaal? Onze medewerkers kunnen u van dienst zijn bij het zoeken naar een geschikt geschenk en het bepalen van de opdruk. Kijk in ons brede assortiment, maak een keuze en wij doen de rest!

Voordat de order definitief is sturen we u eerst een digitale opzet van het product met uw bedrukking en een offerte ter goedkeuring. Wanneer u hiermee akkoord gaat gaan wij verder met het verwerken en uiteindelijk verzenden van de order naar de gewenste locatie.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorieën: Strandballen bedrukken of Frisbees bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite