Frisbees zijn leuke geschenken voor uw relaties. Ze kunnen deze gebruiken om even te ontspannen. Wij kunnen de frisbees bedrukken met logo en/of tekst. Voor meer informatie over de specificaties, bedrukkingsopties of levering kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel hiervoor naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Frisbees
sort-descending

Frisbees bedrukken met logo

Opzoek naar frisbees om te bedrukken? Wij van relatiegeschenken.nl kunnen al vanaf kleine aantallen frisbees bedrukken met logo, slogan of andere tekst. Verras uw relaties met dit leuke en sportieve geschenk. Laat nieuwe potentiële klanten op een leuke manier kennis maken met uw organisatie. In ons assortiment hebben we veel soorten frisbees in allerlei kleuren beschikbaar. Kies een kleur die past bij uw bedrijf en laat deze bedrukken met uw bedrijfslogo.

Frisbees bedrukken voor promotiemateriaal

Laat bij relatiegeschenken.nl mooie frisbees bedrukken. Deze kunt u uitdelen als promotiemateriaal tijdens evenementen. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en of laat onze medewerkers u adviseren over de mogelijkheden. We kunnen de frisbees bedrukken in kleine oplage met tekst, logo of een combinatie van beide.

Frisbees met bedrukking

Kies uw frisbee uit ons assortiment en laat deze bedrukken met het logo dat u wilt. U kunt al frisbees bestellen bij ons vanaf €0,25 per stuk. Zorg dat uw klanten u niet vergeten en verras ze op een leuke sportieve manier.

Wanneer u een offerte aanvraag doet zit u niet meet vast aan de order. Voor dat wij verder gaan met het verwerken van de order sturen we u eerst een digitale opzet van het product met uw logo. Bij goedkeuring op deze proef gaan wij verder met het verwerken en verzenden van de order.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Beachballset bedrukken of Bidon bedrukken