Strandbal bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben verschillende op voorraad waardoor snelle levering mogelijk is. Een bedrukte strandbal doet het altijd goed bij een evenement of beurs. Komt u er niet uit? Vraag dan naar één van onze medewerkers. We helpen u graag! Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor strandballen die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Strandbal bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Een strandbal bedrukken zodat u die uit kunt delen tijdens een evenement of u ze met tientallen tegelijk de lucht in kunt schieten? Een bedrukte starndbal vormt met name tijdens de zomermaanden een leuke giveaway, de ballen zijn goed geschikt als promotiemateriaal onder een brede doelgroep. Bovendien kunt u de strandbal bedrukken en verzenden als relatiegeschenk, desgewenst als onderdeel van een breder pakket met producten die tijdens de zomer goed van pas komen. Binnen de strandballen heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende modellen.

Voetbal strandbal bedrukken of wereldbol bedrukken

Wilt u een strandbal bedrukken met uw logo of een slogan? U kunt dan denken aan de klassieke strandbal in de rood met witte kleur, net als een opblaasbare voetbal of de bekende wereldbol. Dankzij het brede assortiment strandballen kunt u zelf nagaan wat het best aansluit bij de wijze waarop u zich wilt presenteren. Wij kunnen de strandballen bedrukken en zorgen daarmee graag voor een professionele uitstraling. Organiseert u een evenement op het strand en wilt u graag met ‘eigen’ ballen spelen of wilt u de doelgroep op een leuke manier verrassen met een giveaway? De bedrukte strand bal is daar uitstekend voor geschikt.

Bedrukkingstechnieken

Benieuwd naar de 11 in-huis bedrukkingstechnieken waarmee wij u strandbal bedrukken? We kunnen strandballen bedrukken door middel van zeefdruk, tampondruk, of digitale druk. Daarnaast kunnen we ook logo's of teksten transfereren of (laser)graveren, zorgen voor (epoxy) doming, of maken we gebruik van een plotter. Ook behoort button productie en muismatten productie tot de mogelijkheden.

Strandbal bedrukken als promotiemateriaal of giveaway

Een strandbal met logo zorgt ervoor dat u uitstekend kunt werken aan uw promoties en uw naamsbekendheid. De goedkope giveaways laten zich gemakkelijk het publiek in schieten, al kunt u ze natuurlijk ook gewoon vanaf een vast punt uitdelen. Naast de opblaasbare strandballen zijn er ook een aantal andere artikelen voor op het strand beschikbaar, zoals een handige koeltas of een opblaasbaar luchtbed. Blader er op uw gemak doorheen en maak uw keuze uit ons uitgebreide assortiment aan promotiemateriaal en giveaways.

Bestelt u promotiemateriaal zoals een strandbal met logo? We sturen u eerst een digitaal ontwerp toe, dat u op voorhand kunt beoordelen.

Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij onze categorie bidon bedrukken of zonnebrillen bedrukken