In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten stappentellers die we voor u kunnen bedrukken met uw logo. Neem hieronder een kijkje in het assortiment. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt dat kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bel dan naar 0348 - 711 111, gebruik de chat op de website of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Stappenteller bedrukken met logo

Stappenteller met logo bestellen? Steeds meer mensen maken gebruik van een stappenteller, dit maakt het een geschikte giveaway of een relatiegeschenk dat in goede aarde zal vallen. De stappenteller helpt ons gezonder door het leven te gaan, bijvoorbeeld door bij te houden of we dagelijks voldoende in beweging komen. Speelt gezondheid binnen uw onderneming een belangrijke rol of weet u van de doelgroep dat zij graag in shape blijven? De stappenteller met logo vormt dan een uitstekende giveaway of een geschikt relatiegeschenk, afhankelijk van het model dat u bestelt.

Stappenteller als giveaway

De stappenteller als giveaway vormt een goedkoop promotiemateriaal waarmee u voor een leuke verrassing voor een brede doelgroep kunt zorgen. U heeft de keuze uit verschillende voordelige stappentellers, de modellen zorgen er binnen een compact ontwerp voor dat aan het eind van de dag duidelijk is hoeveel stappen er zijn afgelegd. De stappentellers werken op een heel eenvoudige manier, in sommige gevallen gebruiken ze het licht van de zon om energie te genereren. Het grote voordeel daarvan? De batterij kan niet leeg, zodat de stappenteller met logo het altijd netjes blijft doen.

Stappenteller relatiegeschenken

Daarnaast zijn er stappentellers als relatiegeschenk beschikbaar, het gaat om de meer luxe modellen. Ze hebben een strakker ontwerp of zijn voorzien van een aantal aanvullende functies. Blader op uw gemak door de verschillende stappentellers die er beschikbaar zijn, aan de hand waarvan u een goed beeld krijgt van wat u kunt bestellen. Wij kunnen de stappenteller bedrukken met uw logo of slogan, zodat u er voor uw eigen medewerkers gebruik van kunt maken of u ze kunt uitdelen aan een bredere doelgroep (potentiële) nieuwe klanten.

Bestelt u de stappenteller met logo of uw slogan? We zorgen voor een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u die op voorhand kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën paraplu bedrukken of sport accessoires bedrukken