Opzoek naar speelgoed om te bedrukken? Wij hebben zowel speelgoed voor kinderen als voor volwassenen. Dit kunnen we voor u bedrukken met zowel logo als tekst of een combinatie van. Voor meer informatie over het bedrukken van artikelen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel 0348 - 711 111.

sort-descending

Speelgoed bedrukken met logo

Speelgoed met uw logo uitdelen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk op de verjaardag van een kleine of tijdens een evenement waar ook de kinderen bij zijn? Speelgoed met logo zorgt voor een leuke verrassing voor de kinderen. U heeft de keuze uit allerlei speelgoed, geschikt voor jongens en voor meisjes. Zoekt u bijvoorbeeld een leuke strandbal om te bedrukken met uw logo of slogan? Daarnaast kunt u kiezen voor de bekende strand tennis set, wij zorgen voor uw logo op het relatiegeschenk of de giveaway die u wenst uit te delen.

Speelgoed voor de kinderen

Speelgoed met uw logo doet het uitstekend bij de kinderen, bijvoorbeeld wanneer u zorgt voor een springtouw waarmee ze samen aan de slag kunnen. Weet u van verschillende relaties dat zij het vaak over hun kinderen hebben of organiseert u een evenement waarbij zij zelf aanwezig zullen zijn? Het speelgoed met uw logo of slogan vormt dan een uitstekende keuze. Speelgoed valt altijd in goede aarde, dankzij de bedrukking met uw logo kunt u bovendien werken aan een stukje promotie en naamsbekendheid.

Ballen en knuffels met uw logo

Tot het speelgoed met uw logo behoren allerlei leuke giveaways en relatiegeschenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pluchen knuffel als promotiemateriaal? Kies een schattig dier dat de kinderen massaal zullen waarderen of ga voor een knuffel die goed past bij waar u als bedrijf voor staat. U kunt de knuffels met uw logo net als de ballen met bedrukking uitdelen aan uw eigen medewerkers of relaties waarvan u weet dat zij hun kinderen graag verrassen.

We zorgen standaard eerst voor een digitaal voorbeeld van de bedrukking, zodat u uw akkoord kunt geven op het ontwerp. Daarna gaan we vlot voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën zonnebrillen bedrukken