Bekijk meer Slaapmasker
sort-descending

Slaapmasker bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Laat als promotie of relatiegeschenk slaapmaskers bedrukken bij Relatiegeschenken.nl. Onze prijzen zijn inclusief één kleur logo. Meerkleurige logo's kunnen uiteraard ook worden gedrukt. Vraag nu een gratis offerte aan! Relatiegeschenken.nl biedt slaapmaskers met bedrukking tegen een betaalbare prijs

Wilt u een compleet reispakket met bedrukking samenstellen? Wij kunnen ook andere reisartikelen bedrukken, zoals reisbekers bedrukken, een reiskussen bedrukken, en een slaapmasker bedrukken.

Laat een slaapmasker bedrukken als promotiemateriaal

Heeft u moeite met slapen 's nachts? Wordt u midden in de nacht wakker en kunt u niet meer in slaap komen? Voor een goede nachtrust is er geen pasklare oplossing, maar een slaapmasker is wel een fijn hulpmiddel. Iedereen weet hoe belangrijk goede slaap is, dus laat dit dan ook aan uw medewerkers zien. Waarom deze dan niet bedrukken met het logo van uw bedrijf?  

Een bedrukt slaapmasker is een promotioneel product met een hoge gebruikswaarde. Het is een ideale manier om uw bedrijf of merk te promoten. Een bedrukt slaapmasker is ook een leuk geschenk voor werknemers, klanten of zakenpartners. 

Bij Relatiegeschenken.nl hebben we een ruim assortiment aan verschillende maskers. We hebben ook verschillende modellen en kleuren. Zo kunt u altijd een model vinden dat past bij uw bedrijf of organisatie. We hebben ook verschillende opties voor het bedrukken van uw logo of tekst. U kunt uw logo in één kleur op de voorkant van het masker laten drukken. Dit is de voordeligste optie. Maar we kunnen uw logo ook in full colour op de voor- of achterzijde van het masker drukken. 

De verschillende druktechnieken die Relatiegeschenken.nl gebruikt

Slaapmasker bedrukken? Bij Relatiegeschenken.nl gebruiken we verschillende druktechnieken om uw slaapmasker te bedrukken met logo of tekst. De meest voorkomende druktechniek is zeefdruk. Dit is een druktechniek waarbij uw ontwerp met speciale inkten op de stof van het masker wordt gedrukt. 

Dit leidt tot een scherpe en duidelijke print die lang meegaat. Een andere druktechniek die wij vaak gebruiken is transferdruk. Dit is een druktechniek waarbij uw ontwerp eerst op speciaal papier wordt gedrukt en vervolgens met hitte op de stof van het masker wordt overgebracht. Dit leidt tot een afdruk die minder duurzaam is dan zeefdruk, maar nog steeds zeer duidelijk is. 

Als u wilt dat uw logo of tekst gedrukt wordt in full colour, adviseren wij digitaal drukken. Dit is een druktechniek waarbij uw ontwerp met speciale inkt rechtstreeks op de stof van het masker wordt gedrukt. Dit leidt tot een afdruk die zeer helder en kleurrijk is. 

Voor vragen staan onze medewerkers voor u klaar!