Bekijk meer Reiskussen
sort-descending

Reiskussen bedrukken bij Relatiegeschenken

Een reiskussen bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel? Een bedrukt nekkussen valt op tussen alle andere reiskussens. Er bestaan verschillende plastic reiskussentjes die opgeblazen kunnen worden, echter onze prachtige zachte stoffen reiskussens bieden optimale steun en hieraan kan ook nog eens een eigen ontwerp toegevoegd worden. De bedrukte nekkussens van Relatiegeschenken.nl gaan jaren mee, en zorgen ervoor dat uw klanten of medewerkers elke vlucht lekker slapen. Tegelijkertijd werken zij ook nog eens aan uw branding. Onze bedrukte nekkussens zijn de perfecte mix tussen comfort en ondersteuning.  

Er zijn verschillende vormen bedrukte nekkussens, zodat u het kussen kunt kiezen dat het beste bij u past. Het meest populaire model is de U-vorm. Deze biedt de meeste ondersteuning voor uw nek en hoofd. We hebben ook een V-vorm, die ideaal is als u op uw zij wilt slapen.  

Druktechnieken voor bedrukte nekkussens

Wij drukken uw ontwerp met de nieuwste druktechnieken. Zo bereiken we de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij gebruiken digitale druk voor kleinere bestellingen en zeefdruk voor grotere bestellingen. Met digitaal drukken kunnen we full colour ontwerpen met veel detail drukken. Zeefdruk is zeer geschikt voor grote aantallen en effen kleuren. 

Als u nekkussens wilt bedrukken, helpen wij u graag. Wij hebben veel ervaring met het bedrukken van promotieartikelen en adviseren u graag over de beste manier om uw ontwerp te bedrukken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze bedrukte nekkussens! 

Waarom uw reiskussen laten bedrukken door Relatiegeschenken.nl?

De bedrukte nekkussens van Relatiegeschenken.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste druktechnieken. Zo kunnen wij garanderen dat u tevreden zult zijn met uw bestelling. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het bedrukken van promotieartikelen. Wij adviseren u graag over de beste manier om uw ontwerp te drukken. 

We zijn ook een betrouwbare partner. Wij leveren op tijd en u kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken als u vragen heeft. Wilt u een compleet reispakket met bedrukking samenstellen? Wij kunnen ook andere reisartikelen bedrukken, zoals reisbekers bedrukken, een reiskussen bedrukken, en een slaapmasker bedrukken..