Laat mooie regenjassen bedrukken voor uw medewerkers, klanten of andere relaties. Wij leveren bedrukte regenjassen al vanaf kleine aantallen. Wij kunnen de regenjassen bedrukken met een logo, een slogan of een andere tekst. Bel naar 0348 - 711 111 als u meer informatie wilt over het bedrukken of bestellen.

sort-descending

Regenjassen bedrukken met logo

Regenjas bedrukken met logo? Regenjassen komen bijvoorbeeld tijdens een festival goed van pas, met name wanneer het met bakken uit de hemel komt vallen. Zelfs midden in de zomer kunnen we in Nederland niet altijd zeker zijn van zonneschijn, regenjassen en poncho’s vormen daarom een uitstekende back-up. Zoekt u naar geschikt promotiemateriaal op het moment dat het begint te regenen? Regenjassen en poncho’s zijn dan goed geschikt, wij zorgen er met de bedrukking met uw logo voor dat u kunt werken aan uw naamsbekendheid. Een regenjas of poncho vormt wat dat betreft een ideale giveaway en geschikt promotiemateriaal tijdens bijvoorbeeld een festival.

Regenjassen tijdens een festival

Tijdens het festival kunt u regenjassen en poncho’s met uw logo uitdelen, wij zorgen ervoor dat u voldoende promotiemateriaal tot uw beschikking heeft. U kunt kiezen uit verschillende modellen, zowel beschikbaar in een plastic verpakking als in een handige bal die een ieder bijvoorbeeld aan z’n broekriem vast kan maken. Op die manier komt de regenjas of poncho bij een bui goed van pas en zit het promotiemateriaal bovendien niemand in de weg. Begint het te regenen? Dankzij uw logo op de regenjas of de poncho werkt u effectief aan uw naamsbekendheid, in positieve zin omdat u bescherming biedt tegen de regen die op dat moment uit de lucht valt.

Regenjassen en poncho’s bedrukken

Wij kunnen regenjassen en poncho’s bedrukken, net als de andere artikelen die er beschikbaar zijn. We zorgen voor promotiemateriaal en giveaways, die u uitstekend kunt inzetten als relatiegeschenk. Zoekt u naar een luxe regenjas of poncho of wilt u het promotiemateriaal uitdelen onder een zo groot mogelijke doelgroep? Wij zorgen er met de poncho’s en regenjassen voor dat u een uitstekende indruk kunt maken en de helpende hand biedt wanneer het begint te regenen.

Een regenjas of poncho met logo bestellen? Ook in kleine oplages beschikbaar. Dankzij ons digitale voorbeeld kunt u het ontwerp op voorhand beoordelen en goedkeuren.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën bidon bedrukken of paraplu bedrukken