Laat de mooiste portemonnees bedrukken en leveren vanaf vijf werkdagen. Deze leveren we bij orders boven de €100,- gratis op een locatie in Nederland of België. Voor meer informatie over de artikelen en de levering neem contact op met onze medewerkers op 0348 711 111. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor portemonnees die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Portemonnee bedrukken

Een portemonnee bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Portemonnees uitdelen onder uw eigen medewerkers of er richting uw relaties voor zorgen dat zij daar gebruik van kunnen maken? U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment portemonnees, van munthouders tot aan de traditionele portemonnees voor mannen en voor vrouwen. Uiteraard kunt u er verschillende pasjes in kwijt, net als brief- en muntgeld. Bekijk de verschillende portemonnees met logo die u kunt laten bedrukken, wij zorgen voor een professionele uitstraling van de giveaway die u wilt uitdelen. Ook in kleine oplage beschikbaar.

Bedrukte portemonnee als relatiegeschenk

Een portemonee als relatiegeschenk zorgt voor een goede indruk, u zorgt er daarmee voor dat u een praktisch geschenk kunt aanbieden. Iedereen verdient een verrassing, een portemonnee met bedrukking zorgt daadwerkelijk voor een praktisch nut. Zoekt u naar een grote portemonnee met bedrukking waar uw relatie van alles in kwijt kan of wilt u het juist meer compact houden? Er is bijvoorbeeld goedkoop promotiemateriaal beschikbaar in de vorm van een opbergtasje voor wat muntjes en briefgeld met een keycord. Blader door de verschillende bedrukte portemonnees en mogelijkheden, we helpen u online graag inspiratie op te doen om de geschikte giveaways of het promotiemateriaal te bestellen.

Luxe portemonnee als giveaway

Met name de luxe portemonnee is goed geschikt als giveaway. U zorgt er daarmee voor dat u een mooi relatiegeschenk kunt aanbieden, waar uw klant, leverancier of andere relatie lange tijd gebruik van kan maken. Uiteraard kunt u ook uw eigen medewerkers verrassen met de bedrukte portemonnees, ze komen wat dat betreft bij meerdere ontvangers goed van pas. Dankzij de kwalitatief goede bedrukking gaat de portemonnee een lange tijd mee.

Eerst het ontwerp inclusief de bedrukking een keertje zien? Voordat we een portemonnee bedrukken zullen we u eerst een digitaal voorbeeld toesturen. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Documententas bedrukken of Katoenen tassen bedrukken