Geef uw relaties mooie picknickmanden cadeau bedrukt met uw logo of tekst. Een leuke verrassing voor de mooie lente dagen of de zomer. Wij kunnen de picknickmanden bedrukken en leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie over de specificaties en de bedrukkingsopties kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel 0348 - 711 111. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor picknick accessoires die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Picknick accessoires
sort-descending

Picknickmand bedrukken met logo

Een picknickmand bedrukken met logo of op zoek naar een picknickkleed als relatiegeschenk? Mooie picknickmanden van goede kwaliteit, uitstekend geschikt als verrassing voor uw eigen medewerkers of om klanten, leveranciers en andere relaties een keer in het zonnetje te zetten. U heeft de keuze uit picknickmanden voor bijvoorbeeld 2 of 4 personen, net als de handige picknicktassen waarin u alle belangrijke spullen mee kunt nemen. Blader door de verschillende picknickmanden, picknickkleden en andere producten, wij kunnen ze bedrukken met uw logo, slogan of een andere kreet.

Picknickkleed bedrukken

Wilt u een picknickkleed bedrukken? Het vormt net als de picknickmand een uitstekend relatiegeschenk, waarmee u ervoor zorgt dat de ontvanger kan gaan genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft. Uiteraard zijn er ook een aantal andere producten beschikbaar, zoals een opvouwbare strandstoel, een bestekset en een boodschappenmand die zich gemakkelijk op laat vouwen. We kunnen alle relatiegeschenken bedrukken met uw logo of slogan en er daarmee voor zorgen dat u vanuit een professionele uitstraling kunt werken aan uw naamsbekendheid en promotie in het algemeen.

Picknickmand als relatiegeschenk

De picknickmand met logo vormt een geslaagd relatiegeschenk, ook in kleine oplage, het is een luxe verrassing waarmee u de onderlinge band op een goede manier kunt benadrukken. De picknickmanden zijn geschikt als relatiegeschenk en vormen bovendien een mooi intern promotiemateriaal onder uw medewerkers. Blader door de verschillende manden, tassen en kleden die er beschikbaar zijn, u kunt ze eenvoudig online bestellen. Wij gaan er uiteraard meteen voor u mee aan de slag, u kunt online de picknickmand met logo bestellen die u als relatiegeschenk wilt uitdelen.

Van de picknickmand met logo of het picknickkleed zullen we altijd eerst een digitaal voorbeeld toesturen. U kunt het ontwerp beoordelen, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën zonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken