Laden...

Paraplu's bedrukken

Op zoek naar een mooie bedrukte paraplu voor uw relaties? Wij hebben een groot assortiment aan verschillende paraplu's. Laat uw paraplu bedrukken met uw logo of tekst en verras uw relaties!

Producten 1-12 van 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paraplu bedrukken met logo

Luxe paraplu bedrukken met logo en die uitdelen als relatiegeschenk? Ook in kleine oplage beschikbaar. In Nederland regenland hebben we er van paraplu’s eigenlijk nooit genoeg, die komen altijd goed van pas. U kunt de paraplu’s laten bedrukken en die uitdelen onder uw eigen medewerkers of daarmee zorgen voor bijzondere relatiegeschenken richting uw klanten en andere relaties. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen, van de reguliere paraplu’s en de stormparaplu’s tot aan de opvouwbare kleine modellen die zich gemakkelijk mee laten nemen.

Paraplu als relatiegeschenk

De paraplu met bedrukking is uitstekend geschikt als relatiegeschenk. U zorgt er met de paraplu voor dat u voorziet in de belangrijke behoefte om bescherming tegen de regen te bieden, terwijl u er met uw logo of slogan op het doek eenvoudig voor zorgt dat u kunt werken aan uw naamsbekendheid. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met paraplu’s met een specifiek houten handvat, een mini paraplu of wellicht een windbestendige golfparaplu. Weet u al precies welk type paraplu u wilt laten bedrukken met uw logo of bent u aan de andere kant op zoek naar wat inspiratie? U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Giveaways en promotiemateriaal

U kunt een paraplu bedrukken met uw logo, een slogan of een andere opvallende uiting. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een nette give away of voordelig promotiemateriaal dat u kunt uitdelen onder uw klanten en relaties. Daarnaast kunt u de paraplu’s bedrukken om daar op kantoor gebruik van te maken of ze mee te geven aan uw klanten op het moment dat het begint te regenen. Waar uw ook naar uitgaat, een paraplu met bedrukking komt altijd goed van pas en maakt een uitstekende indruk.

Dankzij het digitale voorbeeld van het ontwerp kunt u dit op voorhand beoordelen, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de definitieve bedrukking.

Soorten paraplu's

Wij bij relatiegeschenken.nl hebben in de categorie Vrije Tijd & Outdoor allerlei soorten en maten paraplu's. Bent u op zoek naar een goedkope paraplu bedrukken? Of op zoek naar een stormparaplu bedrukken? Kijk snel op onze pagina en maak uw keuze. En als u er niet uitkomt kunt u ons natuurlijk altijd bellen voor deskundig advies!

Search engine powered by ElasticSuite