Op zoek naar paraplu's die tegen een stootje kunnen? Wij hebben in ons assortiment verschillende stormparaplu's die gemaakt zijn voor het zwaardere weer. Wij kunnen deze paraplu's voor u voorzien van logo of tekst. Voor meer informatie kunt u chatten met onze medewerkers via de website of bellen naar 0348-711111.

sort-descending

Storm paraplu bedrukken

Een stevige storm paraplu bedrukken met uw logo? Uw bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting op de storm paraplu bedrukken? We zorgen voor een breed assortiment stevige paraplu’s, waarmee u het Nederlandse weer zonder problemen kunt trotseren. De stormparaplu zit op een extra stevige wijze in elkaar, zowel dankzij de vormgeving als dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Een paraplu komt altijd goed van pas, het is een functioneel relatiegeschenk en bovendien een leuke giveaway naar de eigen medewerkers. Uiteraard kunt u de storm paraplu met bedrukking uitstekend inzetten als promotiemateriaal, zodat u er verschillende kanten mee uit kunt.

Stormparaplu als relatiegeschenk

Een stormparaplu bedrukken en inzetten als relatiegeschenk of er binnen uw eigen onderneming voor zorgen dat er een stormparaplu met logo van uw bedrijf is? In Nederland kan het behoorlijk waaien, de stormparaplu vormt dan de ideale keuze. Deze paraplu is goed bestand tegen de invloeden van het weer. Dankzij de bedrukking met uw logo of bedrijfsnaam heeft u de mogelijkheid om u op een professionele wijze te presenteren. Bekijk de verschillende stormparaplu’s met bedrukking.

Verschillende in-house druktechnieken

We hebben in-house een aantal verschillende technieken beschikbaar om de bedrukking aan te brengen en voor een persoonlijke stormparaplu te zorgen. We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of een storm paraplu tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren op uw storm paraplu, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking van uw storm paraplu.

Stormparaplu met bedrukking bestellen bij Relatiegeschenken.nl

Een van de stormparaplu met bedrukking bestellen? We kunnen u van dienst zijn met zowel een kleine oplage als een grotere oplage. Enkele paraplu’s laten bedrukken en ervoor zorgen dat die ook goed bestand zijn tegen de storm? Aan de andere kant gebruik maken van een grote oplage stormparaplu’s voor tijdens een beurs of evenement? We gaan er graag direct voor u mee aan de slag, zodat u de paraplu’s voor in de storm snel tot uw beschikking heeft.

We maken standaard een digitaal voorbeeld van de opdruk, zodat u de stormparaplu met bedrukking op voorhand kunt controleren op basis van het ontwerp. Daarna zorgen we voor de definitieve bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorie: Zonnebrillen bedrukken