Paraplu met logo van Relatiegeschenken.nl

Op zoek naar een paraplu met logo voor uw relaties? Relatiegeschenken.nl heeft een groot aanbod paraplu's die u kunt laten bedrukken voor uw bedrijf. Het ideale relatiegeschenk. Uw klanten of relaties zullen een paraplu met uw logo zeker waarderen. U kunt een paraplu met logo ook gebruiken als relatiegeschenk tijdens een evenement of beurs. Een paraplu is een handig en populair artikel dat iedereen kan gebruiken.

Groot assortiment paraplu's met logo

Een paraplu met logo kunt u laten bedrukken voor uw bedrijf. Een paraplu is een handig en gewild artikel dat iedereen nodig heeft. Relatiegeschenken.nl kan paraplu's bedrukken in verschillende kleuren, vormen en maten. Er is zeker een paraplu die bij uw bedrijf past. U kunt de paraplu bedrukken met logo, maar ook met een foto, door onze in-house drukkerij. Zo bent u verzekerd van een perfecte bedrukking.

Paraplu met logo in verschillende soorten en maten

Wij hebben een brede selectie paraplu's met logo om uit te kiezen, dus u zult er zeker één vinden die aan uw wensen voldoet. Of wij nu een storm paraplu bedrukken, of iets meer opvallends, zoals een doorzichtige paraplu bedrukken, wij hebben wat u zoekt.

Enkele van onze meest populaire paraplu stijlen zijn:

  • Automatische paraplu's: Deze paraplu's openen en sluiten automatisch met een druk op de knop, waardoor ze perfect zijn voor degenen die altijd onderweg zijn.
  • Golfparaplu's: Deze grote paraplu's zijn ideaal voor golfers, of iedereen die een beetje extra bescherming tegen de zon of regen nodig heeft.
  • Miniparaplu's: Deze kleine paraplu's zijn perfect voor handtas of rugzak, en kunnen gemakkelijk in een tas worden bewaard wanneer ze niet worden gebruikt.

Verschillende druktechnieken voor paraplu's met logo

Relatiegeschenken gebruikt verschillende druktechnieken om een paraplu met logo te bedrukken. Wij kunnen bijvoorbeeld uw logo op de paraplu drukken met:

  • Digitaal drukken: Dit is de meest gebruikte druktechniek. Uw logo of ontwerp wordt rechtstreeks op de stof van de paraplu gedrukt met behulp van inkjetprinters.
  • Zeefdruk: Bij deze techniek wordt een stencil gemaakt van uw ontwerp. Dit sjabloon wordt dan aangebracht op de paraplu.
  • Verder doen wij ook borduren, tampondruk, plotter, laser graveren en transferprinting.

Er zijn veel verschillende methoden die wij kunnen gebruiken om uw paraplu te bedrukken met logo. Uw logo op een paraplu drukken is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Het is een praktisch artikel dat iedereen nodig heeft en zal gebruiken, en het is een geweldige manier om uw merk bekendheid te geven.