Op zoek naar paraplu's maar wilt u ze bestellen in een kleine oplage? Wij leveren al vanaf 10 stuks en ook dit kan met een bedrukking. We kunnen de paraplu's bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere tekst. Wilt u meer informatie over de paraplu's of de bedrukking bel dan onze medewerkers op 0348-711111.

Bekijk meer Paraplu kleine oplage
sort-descending

Paraplu bedrukken kleine oplage bij Relatiegeschenken.nl

Paraplu bedrukken kleine oplage en daar binnen uw organisatie gebruik van maken? De paraplu’s met bedrukking uitdelen aan enkele relaties of potentiële klanten? We kunnen u van dienst zijn met een oplage vanaf 1 stuk. Liever 10 stuks bedrukte paraplu’s bestellen of gebruik maken van een oplage van 50 stuks? We gaan er graag mee aan de slag. We kunnen paraplu’s bedrukken in een kleine oplage, omdat we in-house over de verschillende technieken beschikken om u daar goed mee van dienst te zijn.

Paraplu bedrukken kleine oplage als promotiemateriaal

Paraplu bedrukken kleine oplage als promotiemateriaal of giveaway? Een paraplu bedrukken in 10 stuks, in 50 stuks of wellicht gewoon per stuk om die eens te beoordelen? We kunnen goedkoop een paraplu bedrukken en zorgen daarmee voor de presentatie van bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukte paraplu’s in kleine oplage zijn goed geschikt als relatiegeschenk, promotiemateriaal of giveaway. Deel ze uit als een leuke verrassing of zorg ervoor dat u klanten of uw eigen medewerkers bij regen een bedrukte paraplu mee kunt geven.

Verschillende druktechnieken

Benieuwd hoe wij uw paraplu bedrukken in kleine oplage? Relatiegeschenken beschikt over 11 in-huis productie- en bedrukkingstechnieken waarmee we u paraplu in kleine oplage kunnen bedrukken. We kunnen een zeefdruk, tampondruk of digitale druk voor u maken, een logo borduren of (laser)graveren. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans bedrukken door middel van transferprinting of (epoxy) doming.

Paraplu bedrukken kleine oplage met logo of naam

Paraplu bedrukken kleine oplage, bijvoorbeeld met uw logo of bedrijfsnaam? Vanaf 1 stuk, in 10 stuks of op basis van 50 stuks. U kunt online een goedkope paraplu kopen, die we vervolgens ook nog voordelig voor u kunnen bedrukken. We gaan er vlot mee aan de slag en zorgen voor hoogwaardige bedrukking voor een scherpe prijs. Paraplu’s bedrukken is uiterst eenvoudig, dankzij de in-house technieken die we daarvoor tot onze beschikking hebben.

Online een paraplu laten bedrukken in een kleine oplage? Dankzij een digitaal voorbeeld weet u vooraf precies hoe het ontwerp er vervolgens uit zal komen te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorie: Bidon bedrukken