Laden...

Opvouwbare paraplu's bedrukken

Opvouwbare paraplu's zijn handig voor al uw relaties die veel onderweg zijn. Ze zijn makkelijk mee te nemen en met een bedrukking zorgt u ervoor dat ook uw bedrijf niet wordt vergeten. Voor meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden, levering of productspecificaties kunt u contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 0348-711111.

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opvouwbare paraplu's bedrukken met logo

De opvouwbare paraplu zorgt voor een heel compact ontwerp, zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen. Eenmaal uitgeklapt zorgt de paraplu voor goede bescherming tegen de regen en wordt bovendien uw logo of bedrijfsnaam zichtbaar. De opvouwbare paraplu’s met bedrukking zijn wat dat betreft goed geschikt als promotiemateriaal of giveaway. U kunt de mini opvouwbare paraplu cadeau doen aan nieuwe relaties of de modellen uitdelen aan een bredere doelgroep. Specifiek op zoek naar een opvouwbare storm paraplu of een regulier model voor een scherpe prijs? We zorgen online voor een breed assortiment waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken. Verder hebben we ook Goedkope paraplu's bedrukken of Kleine oplage paraplu's bedrukken.

Opvouwbare paraplu’s als promotiemateriaal

De opvouwbare paraplu met bedrukking is goed geschikt als promotiemateriaal. Het kan in Nederland behoorlijk regenen: een paraplu vormt dan een prettig en functioneel accessoire. De mini opvouwbare paraplu past gemakkelijk in iedere tas en vormt bijvoorbeeld onderweg naar school of naar het werk een goede keuze. Op die manier kunt u eenvoudig zorgen voor promotiemateriaal waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft.

Opvouwbare paraplu’s met bedrukking

Binnen de opvouwbare paraplu’s met bedrukking heeft u de keuze uit speciale modellen voor kinderen of voor heren. De verschillende mini paraplu’s zijn eenvoudig op te vouwen of in te klappen. Eenmaal uitgeklapt zorgen ze voor een goede bescherming tegen de regen en heeft u de mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam zichtbaar te maken. Zorg voor de promotie van uw onderneming met de verschillende opvouwbare paraplu’s met logo. We gaan er graag vlot voor u mee aan de slag.

Online opvouwbare paraplu’s met bedrukking bestellen? Dankzij een digitaal voorbeeld weet u op voorhand al goed hoe het ontwerp eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens de categorieën: Snel paraplu's bedrukken of Storm paraplu's bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite