Opvouwbare paraplu's zijn handig voor al uw relaties die veel onderweg zijn. Ze zijn makkelijk mee te nemen en met een bedrukking zorgt u ervoor dat ook uw bedrijf niet wordt vergeten. Voor meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden, levering of productspecificaties kunt u contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 0348-711111.

Bekijk meer Opvouwbare paraplu's
sort-descending

Opvouwbare paraplu bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

De opvouwbare paraplu zorgt voor een heel compact ontwerp, zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen. Eenmaal uitgeklapt zorgt de paraplu voor goede bescherming tegen de regen en wordt bovendien uw logo of bedrijfsnaam zichtbaar. De opvouwbare paraplu’s met bedrukking zijn wat dat betreft goed geschikt als promotiemateriaal of giveaway. U kunt de mini opvouwbare paraplu bedrukken en cadeau doen aan nieuwe relaties of de modellen uitdelen aan een bredere doelgroep. Specifiek op zoek naar een opvouwbare storm paraplu of een regulier model voor een scherpe prijs? We zorgen online voor een breed assortiment waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Opvouwbare paraplu’s als promotiemateriaal

De opvouwbare paraplu met bedrukking is goed geschikt als promotiemateriaal. Het kan in Nederland behoorlijk regenen: een opvouwbare paraplu vormt dan een prettig en functioneel accessoire. De mini opvouwbare paraplu past gemakkelijk in iedere tas en vormt bijvoorbeeld onderweg naar school of naar het werk een goede keuze. Op die manier kunt u eenvoudig zorgen voor promotiemateriaal waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft.

11 in-house druktechnieken

Bij relatiegeschenken.nl maken we gebruik van 11 verschillende druktechnieken om uw opvouwbare paraplu te bedrukken. We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of uw opvouwbare paraplu tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter om uw opvouwbare paraplu te bedrukken. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking van uw opvouwbare paraplu.

Opvouwbare paraplu met bedrukking

Binnen de opvouwbare paraplu’s met bedrukking heeft u de keuze uit speciale modellen voor kinderen of voor heren. De verschillende mini paraplu’s zijn eenvoudig op te vouwen of in te klappen. Eenmaal uitgeklapt zorgen ze voor een goede bescherming tegen de regen en heeft u de mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam zichtbaar te maken. Zorg voor de promotie van uw onderneming met de verschillende opvouwbare paraplu’s met logo. We gaan er graag vlot voor u mee aan de slag.

Online opvouwbare paraplu’s bedrukken? Dankzij een digitaal voorbeeld weet u op voorhand al goed hoe het ontwerp eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens de categorieën: Snel paraplu's bedrukken of bidon bedrukken