Op zoek naar een mooie bedrukte paraplu voor uw relaties? Wij hebben een groot assortiment aan verschillende paraplu's. Laat uw paraplu bedrukken met uw logo of tekst en verras uw relaties! Heeft u de paraplu's (zeer) snel nodig? Klik hier voor paraplu's die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Paraplu's bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Wilt u een luxe paraplu met logo of paraplu met foto laten bedrukken? In Nederland regenland hebben we van paraplu’s eigenlijk nooit genoeg, die komen altijd goed van pas. U kunt de paraplu’s laten bedrukken en die uitdelen onder uw eigen medewerkers of daarmee zorgen voor bijzondere relatiegeschenken richting uw klanten en andere relaties. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen, van de gebruikelijke paraplu’s en stormparaplu’s tot aan de opvouwbare kleine modellen die zich gemakkelijk mee laten nemen.

De voordelen van een bedrukte paraplu als relatiegeschenk

De paraplu met bedrukking is uitstekend geschikt als relatiegeschenk. U zorgt er met de paraplu voor dat u voorziet in de belangrijke behoefte om bescherming tegen de regen te bieden, terwijl u er met uw logo of slogan op het doek eenvoudig voor zorgt dat u kunt werken aan uw naamsbekendheid. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met paraplu’s met een specifiek houten handvat, een mini paraplu of wellicht een doorzichtige paraplu. 

Het bedrukken van paraplu's als relatiegeschenk heeft verschillende voordelen:

  1. Praktisch en Bruikbaar: Paraplu's zijn zeer praktische geschenken die regelmatig gebruikt worden, vooral in gebieden met wisselvallig weer. Een paraplu is een product dat in het gemiddelde Nederlandse huishouden dagelijks gebruikt kan worden. Door uw logo te bedrukken op een paraplu, zullen uw relatiegeschenken dan ook altijd aan uw bedrijf herinnerd worden.

  2. Zichtbaarheid en Merkpromotie: Door uw logo of bedrijfsnaam op paraplu's te bedrukken, creëert u een mobiel reclamebord. Elke keer als de paraplu wordt gebruikt, wordt uw merk gepromoot in het openbaar, wat de zichtbaarheid van uw merk vergroot.

  3. Lange Levensduur: Paraplu's hebben een relatief lange levensduur in vergelijking met andere promotieartikelen zoals pennen of notitieblokken. Dit betekent dus ook dat uw merk voor een langere periode zichtbaar blijft.

  4. Veelzijdigheid in Design: Op de website van Relatiegeschenken.nl vindt u een groot aanbod aan paraplu's beschikbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen. Dit biedt de mogelijkheid om een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk te creëren dat past bij uw bedrijfsidentiteit.

  5. Waardering van Ontvangers: Een goed ontworpen, kwalitatieve paraplu kan door ontvangers als een waardevol en nuttig geschenk worden gezien, wat de relatie met uw bedrijf kan versterken.

Kan ik paraplu's personaliseren?

Paraplu personaliseren bij Relatiegeschenken.nl is mogelijk op diverse manieren. We kunnen enerzijds een mooie bedrukking regelen, anderzijds kunnen we dit ook nog verder gaan personaliseren. Een aantal paraplu's kunnen wij bijvoorbeeld personaliseren met de namen van uw medewerkers. Hoe mooi is dat? Dan krijgt iedereen dus een echt persoonlijk en uniek cadeau!

Paraplu met logo en de bedrukkingstechnieken

Benieuwd naar de verschillende bedrukkingstechnieken waarmee we u paraplu met logo kunt bedrukken? We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of uw paraplu tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Ook kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking. Laat zo uw paraplu bedrukken op verschillende manieren.

Verschillende soorten paraplu's bedrukken

Bent u op zoek naar een vierkante of ronde paraplu? Of wilt u een stormparaplu bedrukken met logo? Of naar een uniek relatiegeschenk in de vorm van een led verlichte paraplu? Kijk snel op onze pagina en maak uw keuze. En als u er niet uitkomt kunt u ons natuurlijk altijd bellen voor deskundig advies!

Soorten paraplu's bedrukken
Doorzichtige paraplu's bedrukken
Goedkope paraplu's bedrukken
Opvouwbare paraplu's bedrukken
Paraplu's met foto bedrukken
Paraplu's kleine oplage bedrukken