Laden...

Paraplu's bedrukken

Op zoek naar een mooie bedrukte paraplu voor uw relaties? Wij hebben een groot assortiment aan verschillende paraplu's. Laat uw paraplu bedrukken met uw logo of tekst en verras uw relaties!

Bekijk meer Paraplu's

Producten 1-12 van 124

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 124

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paraplu bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Wilt u een luxe paraplu met logo of paraplu met foto laten bedrukken? Of liever een paraplu bedrukken kleine oplage? In Nederland regenland hebben we van paraplu’s eigenlijk nooit genoeg, die komen altijd goed van pas. U kunt de paraplu’s laten bedrukken en die uitdelen onder uw eigen medewerkers of daarmee zorgen voor bijzondere relatiegeschenken richting uw klanten en andere relaties. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen, van de gebruikelijke paraplu’s en stormparaplu’s tot aan de opvouwbare kleine modellen die zich gemakkelijk mee laten nemen.

Paraplu met bedrukking als relatiegeschenk

De paraplu met bedrukking is uitstekend geschikt als relatiegeschenk. U zorgt er met de paraplu voor dat u voorziet in de belangrijke behoefte om bescherming tegen de regen te bieden, terwijl u er met uw logo of slogan op het doek eenvoudig voor zorgt dat u kunt werken aan uw naamsbekendheid. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met paraplu’s met een specifiek houten handvat, een mini paraplu of wellicht een doorzichtige paraplu. Weet u al precies welk type paraplu u wilt laten bedrukken met uw logo of bent u aan de andere kant op zoek naar wat inspiratie? U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Paraplu bedrukken als giveaway of promotiemateriaal

U kunt een paraplu bedrukken met uw logo, een slogan of een andere opvallende uiting. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een nette giveaway of voordelig promotiemateriaal dat u kunt uitdelen onder uw klanten en relaties. Daarnaast kunt u de paraplu’s bedrukken om daar op kantoor gebruik van te maken of ze mee te geven aan uw klanten op het moment dat het begint te regenen. Waar uw ook naar toe gaat, een paraplu met bedrukking komt altijd goed van pas en maakt een uitstekende indruk.

Dankzij het digitale voorbeeld van het ontwerp kunt u dit vooraf beoordelen, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de definitieve bedrukking van de paraplu's.

Kan ik paraplu's personaliseren?

Paraplu personaliseren bij Relatiegeschenken.nl is mogelijk op diverse manieren. We kunnen enerzijds een mooie bedrukking regelen, anderzijds kunnen we dit ook nog verder gaan personaliseren. Een aantal paraplu's kunnen wij bijvoorbeeld personaliseren met de namen van uw medewerkers. Hoe mooi is dat? Dan krijgt iedereen dus een echt persoonlijk en uniek cadeau!

Bedrukkingstechnieken

Benieuwd naar de verschillende bedrukkingstechnieken waarmee we u paraplu kunnen bedrukken? We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of uw paraplu tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Ook kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking. Laat zo uw paraplu bedrukken op verschillende manieren.

Verschillende soorten paraplu's bedrukken

Wij bij relatiegeschenken.nl hebben in de categorie Vrije Tijd & Outdoor allerlei soorten en maten paraplu's die wij voor u kunnen bedrukken. Bent u op zoek naar een vierkante of ronde paraplu? Of op zoek naar een stormparaplu? Of naar een uniek relatiegeschenk in de vorm van een led verlichte paraplu? Kijk snel op onze pagina en maak uw keuze. En als u er niet uitkomt kunt u ons natuurlijk altijd bellen voor deskundig advies!

Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij onze categorie bidon bedrukken of regenjassen bedrukken