Kompas bedrukken met uw logo of tekst? Een bedrukte kompas is een origineel relatiegeschenk voor uw relaties. Diverse op voorraad en snelle verzending.

Bekijk meer Kompassen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kompas bedrukken met logo

Kompas met logo bedrukken? Iedereen verdient een verrassing, de voordelige kompassen maken het mogelijk om die aan een brede doelgroep uit te delen als promotiemateriaal. Uiteraard kunnen wij voor de bedrukking zorgen, zodat u kunt werken aan uw naamsbekendheid of u kunt zorgen voor een professionele uitstraling. Wilt u een luxe kompas bestellen als relatiegeschenk of bent u aan de andere kant juist op zoek naar het goedkope promotiemateriaal in de vorm van giveaways? Wij zorgen voor een breed assortiment kompassen in verschillende soorten en maten, waar u online uw keuze uit kunt maken.

Kompas als giveaway

Het kompas is als voordelige optie bijvoorbeeld goed geschikt als giveaway. U kunt een voordelig kompas als sleutelhanger bestellen, dat de ontvanger gemakkelijk aan de sleutelbos kan hangen om er altijd de beschikking over te hebben. Er zijn verschillende kompas sleutelhangers beschikbaar, naast aan de andere kant de meer luxe kompassen die u kunt uitdelen als relatiegeschenk. Uiteraard kunnen we zowel de goedkope giveaways als de luxe relatiegeschenken bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo, slogan of een andere opvallende kreet. Wilt u de kompassen uitdelen aan uw eigen medewerkers of die uitdelen tijdens een evenement? Dankzij de diverse modellen kunt u daarvoor een geschikt kompas bestellen.

Luxe relatiegeschenk bestellen

U kunt online een luxe relatiegeschenk bestellen, wij zorgen voor de bedrukking op bijvoorbeeld het kompas. Dat betekent dat u kunt rekenen op een giveaway van goede kwaliteit, net als wanneer u het goedkope promotiemateriaal bestelt. Blader op uw gemak door de kleine kompassen die gemakkelijk aan de sleutelbos passen en de meer uitgebreide modellen die op zichzelf een bijzonder geschenk vormen.

Wilt u een kompas met logo of uw slogan bestellen? We zorgen voor een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u akkoord kunt geven op het ontwerp daarvan.

Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij onze categorie paraplu bedrukken of bidon bedrukken