Laden...

Fidget Spinners bedrukken

Fidget spinners bedrukt me uw logo bestellen? Wij hebben deze spinners beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen ze voor u bedrukken met logo of tekst. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 0348 - 711 111, gebruik maken van de chat op de website of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fidget spinners met bedrijfslogo

Fidget spinners zijn de nieuwe rage onder de gadgets. Fidget spinners helpen tegen stress en het verlicht vormen van ADHD, autisme en stress- of focusproblemen. Wij kunnen de spinners voor u bedrukken met bedrijfslogo, slogan of een andere tekst. Wij kunnen de spinners leveren in vijf verschillende kleuren en bedrukken met maximaal twee verschillende kleuren.

Fidget spinners inzetten als promotiemateriaal

Door de fidget spinners te voorzien van logo zijn het uiterst geschikte geschenken om weg te geven aan uw relaties. U kunt deze inzetten tijdens beurzen, congressen of andere evenementen (zie hier). U kunt ook uw medewerkers verrassen met dit leuke geschenk. De spinners draaien 2 tot 3 minuten lang door, zijn gemaakt van kunststof. Het apparaat is ideaal om mee te nemen, door het fijne formaat. Houd de Fidget Spinner met een hand vast en gebruik uw andere hand om de spinner te laten draaien.

Bedrukte fidget spinners bestellen

Wilt u meer informatie of advies over dit zeer gewilde artikel? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de fidget spinners. U kunt bij onze medewerkers terecht voor vragen over de levertijd, de productspecificaties, de bedrukkingsmogelijkheden en de voorraad. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111, door te chatten via de website of door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Bestel eenvoudig en snel bedrukte spinners via de website en verras uw relaties! U ontvangt binnen enkele minuten vrijblijvend de offerte in de mail en kiest u voor een bedrukking dan krijgt u ook een vrijblijvend digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorie├źn: Populaire producten bedrukken of Gadgets bedrukken