Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Luxe bidon bedrukken
Bestseller Reeds 37 bedrijven hebben deze bidon besteld Reeds 37 keer besteld!

Bopp sportfles

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 7,2 cm
  • Lengte 6,8 cm
  • Hoogte 24,1 cm
Bekijk details
€ 9,67

Deze bidon bedrukken met logo?

  • Gratis proefdruk
  • Snelle levering
  • Handig lekvrij
  • Inhoud 550ml

Luxe bidon bedrukken

Luxe bidon bedrukken met logo

Bent u opzoek naar luxe bidons met logo of bedrijfsnaam? Wij hebben verschillende soorten bidons zowel aluminium als kunststof. Deze kunnen we bedrukken door middel van verschillende methoden en in meerdere kleuren. We kunnen u van dienst zijn bij zowel kleine als grote aanvragen en informeren u graag over de mogelijkheden. De bidons zijn voorzien van verschillende soorten sluitingen en verkrijgbaar in verschillende maten.

Luxe bidons als giveaway

Een bidon is een geschenk dat iedereen wel kan gebruiken. Wilt u een meer duurzame bidon dan hebben wij ook aluminium of RVS bidons. Deze kunnen we voor u graveren en deze kunt u bestellen in kleine maar ook grote aantallen. Wij zorgen ervoor dat u weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien door geheel vrijblijvend een digitale opzet te maken van het gekozen product met uw logo. De bidons zijn een goed relatiegeschenk om uit te delen bij evenementen waar u naamsbekendheid wil creëren. We kunnen de product goedkoop bedrukken door middel van verschillende druktechnieken.

Luxe bidons met bedrukking

We kunnen voor u de bidon bedrukken met een bedrijfslogo, tekst, slogan of een combinatie hiervan. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment of hulp vragen aan onze medewerkers. We hebben een groot aantal verschillende soorten bidons tot onze beschikking en deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

We beginnen pas met het klaarmaken van de order wanneer u akkoord bent met het digitale voorbeeld en de offerte.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorie: Paraplu bedrukken

Luxe bidons inzetten om relaties mee te verrassen? We hebben hieronder een aantal kwalitatieve bidons voor u op rij gezet. We kunnen deze bidons voorzien van uw bedrijfslogo zodat uw naam niet vergeten wordt door uw relaties. Voor meer informatie over de artikelen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0348-711111 of gebruik de chatfunctie onderaan de website.