Even wat afleiding nodig? Verras uw relaties met leuke beachballsets met uw bedrijfslogo. Wij kunnen het logo drukken in meerdere kleuren op de beachballset. Wij kunnen de promotieartikelen leveren vanaf vijf werkdagen met een bedrukking. Voor meer informatie over de voorraad en levering kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel 0348 - 711 111.

Bekijk meer Beachball set
sort-descending

Beachball set bedrukken met logo

Laat uw beachball set bedrukken met een logo of tekst bij relatiegeschenken. Wij kunnen al bij kleine oplage bedrukken en verzenden naar de locatie die u kiest. Verras uw medewerkers, klanten, leveranciers of andere relaties met dit leuke zomerse artikel. In ons assortiment zitten verschillende beachball sets die beschikbaar zijn in meerdere kleuren. Deze kunnen we voor u bedrukken met de bedrukking die u kiest. We kunnen de beachball set bedrukken met een tekst, logo of combinatie van de twee drukken. We leveren zowel kleine- als grote orders met gemak.

Op zoek naar meer zomerse strandartikelen die u kunt laten bedrukken? Wij kunnen ook zonnebrillen bedrukken, strandballen bedrukken, en frisbees bedrukken.

Beachball sets bedrukken als promotiemateriaal

Beachball sets bedrukken als promotiemateriaal is een leuke manier om meer naamsbekendheid te krijgen voor uw bedrijf. Laat de doelgroep kennis maken met uw organisatie door middel van een leuke bedrukte beach ball set. We kunnen dankzij meerdere bedrukkingstechnieken kwalitatief goede bedrukkingen opleveren. Beachball sets bedrukken kan in één kleur, een gravering of in full colour bedrukking. Heeft u hulp of inspiratie nodig dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers en zij kunnen je verder helpen met het vinden van een geschikt relatiegeschenk.

 

Benieuwd naar onze bedrukkingstechnieken?

Relatiegeschenken.nl heeft verschillende druktechnieken voor het bedrukken van beachball sets. We kunnen een zeefdruk of tampondruk voor u maken, een logo borduren of een beach ball set digitaal bedrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Tot slot kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking van beach ball sets.

Beachball sets met bedrukking van Relatiegeschenken.nl

Gebruik de beachball sets tijdens evenementen en laat de bezoekers kennis maken met uw organisatie. Zoek een relatiegeschenk en laat deze door onder andere de kleur aansluiten bij uw huisstijl. Wij kunnen dit geschenk voor u bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. Zorg dat uw klanten u niet vergeten en nieuwe potentiële klanten u leren kennen.

Na een offerte aanvraag sturen wij u een digitale opzet toe. Na goedkeuring op zowel de offerte als op de proef gaan wij verder met het verwerken van de order. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers.