Laden...

Beachball sets bedrukken

Even wat afleiding nodig? Verras uw relaties met leuke beachballsets met uw bedrijfslogo. Wij kunnen het logo drukken in meerdere kleuren op de beachballset. Wij kunnen de promotieartikelen leveren vanaf vijf werkdagen met een bedrukking. Voor meer informatie over de voorraad en levering kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel 0348 - 711 111.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beachballset bedrukken met logo

Laat uw beachballset bedrukken met een logo of tekst bij relatiegeschenken. Wij kunnen al bij kleine oplage bedrukken en verzenden naar de locatie die u kiest. Verras uw medewerkers, klanten , leveranciers of andere relaties met dit leuke zomerse artikel. In ons assortiment zitten verschillende beachballsets die beschikbaar zijn in meerdere kleuren. Deze kunnen we voor u bedrukken met de bedrukking die u kiest. We kunnen een tekst, logo of combinatie van de twee drukken op de beachballsets. We leveren zowel kleine- als grote orders met gemak.

Beachballsets als promotiemateriaal

Beachballsets als promotiemateriaal zijn leuke geschenken om bekendheid te krijgen. Laat de doelgroep kennis maken met uw organisatie door middel van een leuke actie. We kunnen dankzij meerdere bedrukkingstechnieken kwalitatief goede bedrukkingen opleveren. De bedrukking kan in één kleur, een gravering of in full colour bedrukking. Heeft u hulp of inspiratie nodig dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers en zij kunnen je verder helpen met het vinden van een geschikt relatiegeschenk.

Beachballsets met bedrukking

Gebruik de beachballsets tijdens evenementen en laat de bezoekers kennis maken met uw organisatie. Zoek een relatiegeschenk en laat deze door onder andere de kleur aansluiten bij uw huisstijl. Wij kunnen dit geschenk voor u bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. Zorg dat uw klanten u niet vergeten en nieuwe potentiële klanten u leren kennen.

Na een offerte aanvraag sturen wij u een digitale opzet toe. Na goedkeuring op zowel de offerte als op de proef gaan wij verder met het verwerken van de order. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorieën: Paraplu's bedrukken of Portemonnee bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite