Verras uw relaties met mooie BBQ's met logo. Wij kunnen het logo drukken of graveren op de Barbecue. We hebben zowel luxe als meer standaard modellen barbecues. U kunt de BBQ's inzetten als promotiemateriaal tijdens evenementen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111. Een van onze medewerkers zal u dan van dienst zijn. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor barbecue accessoires die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Barbecue bedrukken met logo

Een barbecue bedrukken met uw logo? Wij zorgen voor een uniek relatiegeschenk dat u eenvoudig online kunt bestellen. Bestel bijvoorbeeld een opvouwbare tafel BBQ, een model dat eenmaal opgeklapt weinig ruimte inneemt en daardoor bijzonder goed geschikt is als giveaway. U heeft de keuze uit verschillende luxe BBQ relatiegeschenken, net als uit een aantal goedkopere giveaways die u als promotiemateriaal of verrassing kunt uitdelen aan een grotere doelgroep. Wij kunnen de barbecue bedrukken, net als de accessoires die u bij de BBQ nodig heeft om daar gebruik van te maken.

Barbecue en accessoires bestellen

U kunt zowel een barbecue met bedrukking als de verschillende accessoires verzenden als relatiegeschenk, het zijn producten die tijdens de zomermaanden altijd goed van pas komen. Zodra het buiten langer warm en licht blijft staan we massaal weer in de buitenlucht te grillen, een BBQ of handige accessoires zijn dan dus van grote toegevoegde waarde. Wilt u een barbecue bedrukken met uw logo en verzenden als relatiegeschenk? U heeft de keuze uit verschillende giveaways, we zorgen er met ons uitgebreide assortiment graag voor dat u het promotiemateriaal kunt uitzoeken dat het best aansluit bij wat u op de ander wilt overbrengen.

Barbecue als relatiegeschenk

De barbecue is goed geschikt als relatiegeschenk, u kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een 3- of 4-delige set. Zoekt u specifiek naar een barbecue smoker of wellicht een bamboe barbecue set? Dankzij ons brede assortiment is er van alles beschikbaar, van goedkope giveaways om mee te barbecueën tot aan een luxe barbecue die u als relatiegeschenk naar een bijzondere klant, leverancier of andere relatie kunt verzenden. U bepaalt, wij bieden u de keuze uit allerlei barbecue’s en accessoires.

Laat u de barbecue of de accessoires bedrukken? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld van het ontwerp toe, zodat u nog even kunt nagaan of dat op de juiste manier overkomt.

Op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij onze categorie Tuin accessoires of Zonnebrillen bedrukken