Sportieve geschenken bestellen voor uw relaties? Wij leveren activity trackers vanaf kleine aantallen en met een bedrukking. Bedrukte artikelen leveren wij vanaf vijf werkdagen en onbedrukt vanaf twee werkdagen. Heeft u vragen over een artikel? Neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt deze bereiken door te bellen naar 0348-711 111, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door gebruik te maken van de chat op de website.

sort-descending

Activity trackers bedrukken met logo of tekst

Ben je opzoek naar sportieve geschenken? Wij hebben verschillende soorten activity trackers die we kunnen bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. De trackers leveren we al vanaf kleine aantallen bij u in huis. Met bedrukking kunnen wij activity trackers leveren vanaf vijf werkdagen en zonder bedrukking leveren we deze al vanaf twee werkdagen.

Activity trackers voor uw belangrijke relaties

U kunt de activity trackers gebruiken om uw belangrijke relaties mee te verrassen, bijvoorbeeld klanten of medewerkers. Het is een mooi en sportief geschenk dat makkelijk werkt en klanten ook vaak langere tijd bewaren en gebruiken. We kunnen de activity trackers bedrukken en leveren in verschillende kleuren. U kunt deze inzetten bij het behalen van een bedrijfsdoel of juist bij een congres of beurs.

Activity trackers inzetten als promotiemateriaal

Opzoek naar promotiemateriaal en u wilt graag activity trackers inzetten? Onze medewerkers kunnen u helpen zoeken met het vinden van de passende tracker. Zij kunnen u meer vertellen over de productspecificaties en de bedrukkingsmogelijkheden van de artikelen. U kunt onze medewerkers bereiken op 0348-711 111 of door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Bestel nu uw activity trackers via de website. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Muismatten bedrukken