Toon filters

Currently Shopping by

  1. Rood
  2. Binnen 3 werkdagen (onbedrukt)

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 87 bedrijven hebben dit anti-stress hart besteld! Reeds 87 keer besteld!

Hartje voor aan de sleutelbos

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 4,5 cm
  • Lengte 4,5 cm
  • Hoogte 2,5 cm
Bekijk details
€ 0,33

Deze anti-stress bal het perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Met sleutelhanger
  • PU foam

Valentijn

Valentijn relatiegeschenken bedrukken met logo

Valentijn relatiegeschenken, promotiemateriaal of giveaways bestellen? Laat uw Valentijn geschenken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Inspiratie opdoen met Valentijn geschenken en leuke verrassingen op de meest liefdevolle dag van het jaar? Hartjes spelen een belangrijke rol binnen het Valentijn promotiemateriaal, dankzij bedrukking met uw logo of slogan heeft u eenvoudig de mogelijkheid om aan uw naamsbekendheid te werken. Wilt u Valentijn geschenken uitdelen onder uw medewerkers of er richting goede relaties voor zorgen dat u de goede samenwerking kunt benadrukken? Er zijn zowel luxe Valentijn relatiegeschenken met bedrukking als goedkope giveaways beschikbaar.

Valentijn giveaways

Tot de Valentijn giveaways met bedrukking behoren bijvoorbeeld de anti-stress harten voor hen die de liefde nog niet hebben gevonden en de harten tassendragers om een beetje liefde mee te dragen gedurende de dag. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende lampjes voor Valentijn en leuke zeepblaadjes in de vorm van een hart. Er zijn allerlei leuke bedrukte Valentijn giveaways beschikbaar, goed geschikt als promotiemateriaal. Organiseert u tijdens Valentijn een evenement en zoekt u naar promotiemateriaal dat we kunnen bedrukken met uw logo? U kunt het Valentijn promotiemateriaal met logo uitdelen onder de doelgroep, bij binnenkomst of op het moment dat ze weer naar huis toe gaan.

Verrassing met Valentijn

Zorgen voor een leuke verrassing met Valentijn? De Valentijn geschenken zijn daar uitstekend voor geschikt, u kunt ze gebruiken als relatiegeschenken richting bijzondere relaties of als promotiemateriaal onder een meer brede doelgroep. Blader door de verschillende Valentijn relatiegeschenken en de giveaways voor 14 februari. Valentijnsdag staat in het teken van de liefde, er is eigenlijk geen beter moment om voor een leuke verrassing te zorgen met een giveaway of relatiegeschenk.

Bestelt u Valentijn relatiegeschenken met logo of uw bedrijfsnaam? We sturen u een digitaal voorbeeld toe om het ontwerp op voorhand goed te kunnen beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Pasen of Avondvierdaagse artikelen