Toon filters
Bestseller Reeds 39 bedrijven hebben deze doucheradio besteld Reeds 39 keer besteld!

Abs doucheradio inclusief zuignap van Musel

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Hoogte 6 cm
  • Diameter 9,5 cm
Bekijk details
Prijs op aanvraag

Dit doucheradio het perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Kunststof ABS
  • Inclusief zuignap

Originele relatiegeschenken

Pagina:
  1. 1|
  2. 2
Pagina:
  1. 1|
  2. 2

Originele relatiegeschenken

Inspiratie opdoen met onze originele relatiegeschenken of op zoek naar promotiemateriaal dat anderen niet gebruiken? U heeft de keuze uit verschillende originele giveaways, we helpen u er graag voor te zorgen dat u zich op een verrassende wijze kunt presenteren. Iedereen verdient een verrassing, de originele relatiegeschenken vormen een uitstekende keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een robot die u door middel van een app kunt bedienen of handschoenen die u gewoon op een touchscreen kunt gebruiken? Van bamboe zonnebrillen tot aan theekisten in een mooie houten afwerking, u heeft de keuze uit tal van originele relatiegeschenken.

Originele giveaways met bedrukking

De originele giveaways kunnen we uitstekend voorzien van bedrukking, we maken daarvoor gebruik van verschillende technieken. Zoekt u naar een klassieke radio met een thermometer of wilt u een keukenset voor peper en geraspte kaas cadeau doen? Bekijk de verschillende originele relatiegeschenken om inspiratie op te doen of ga aan de andere kant juist heel specifiek op zoek. We maken het u graag gemakkelijk. U kunt de verschillende producten eenvoudig online bestellen, we gaan er voor u zo snel mogelijk mee aan de slag.

Originele relatiegeschenken bestellen

Wilt u goedkoop origineel promotiemateriaal bestellen of mag het juist best wat kosten om uniek te zijn? Er zijn originele relatiegeschenken beschikbaar in verschillende prijsklassen, van een goedkope schroevendraaier met een lamp tot aan een bijzondere robot die laat zien hoe ver we al zijn met de stand van de techniek. Bekijk de verschillende originele relatiegeschenken die er beschikbaar zijn en verras de ander op een bijzondere wijze of laat u inspireren en kies vervolgens een van de reguliere promotiematerialen of giveaways die er beschikbaar zijn.

Wilt u de originele relatiegeschenken laten bedrukken? Wij zorgen op voorhand standaard voor een digitaal voorbeeld van de bedrukking. Na uw akkoord gaan we daar definitief voor u mee aan de slag.

U bent op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan bent u hier aan het juiste adres. We hebben een ruime keus uit originele relatiegeschenken. Staat er niet bij waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op via 0348 711 111. Onze medewerkers hebben namelijk nog veel meer ideeën ;-).