Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 38 bedrijven hebben deze kurkentrekker besteld! Reeds 38 keer besteld!

Veneto automatische kurkentrekker met oplader

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Diameter 5,0 cm
  • Lengte 27,5 cm
Bekijk details
€ 23,30

Deze kurkentrekker als relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • RVS
  • Oplaadbaar

Luxe relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken bedrukken

Op zoek naar giveaways waarmee u uw relatie op een bijzondere wijze kunt verrassen? Bekijk de VR brillen uit ons assortiment, net als handige isoleerflessen of een laptop en tablet trolley. De verschillende relatiegeschenken zijn zeer goed van kwaliteit, u kunt rekenen op het gebruik van zeer degelijke materialen. Uiteraard heeft u binnen de luxe relatiegeschenken de keuze uit bijvoorbeeld pennen, zonnebrillen en diverse vormen textiel. U kunt de giveaways net als het andere promotiemateriaal gewoon online bestellen, wij gaan er vlot voor u mee aan de slag.

Luxe relatiegeschenken met bedrukking

Zoekt u specifiek naar luxe giveaways met bedrukking? We kunnen bijvoorbeeld een luxe Parker pen bedrukken of er op een karaf voor zorgen dat u uw bedrijfsnaam of logo kunt presenteren. Wilt u de luxe relatiegeschenken uitdelen onder uw personeel of er richting externe relaties voor zorgen dat u hen iets moois aan kunt bieden? Wat u ook voor ogen heeft, wij zorgen er met de luxe relatiegeschenken voor dat u de best mogelijke kwaliteit kunt aanbieden. Dat neemt aan de andere kant uiteraard niet weg dat u net als voor het promotiemateriaal standaard een scherpe prijs betaalt.

Luxe relatiegeschenken bestellen

Bekijk de verschillende luxe relatiegeschenken en bekijk bijvoorbeeld de producten die u in kunt zetten als luxe promotiemateriaal. U kunt rekenen op het gebruik van degelijke materialen en slimme toepassingen. Zoekt u naar luxe gadgets als relatiegeschenk, zoals een VR bril of een action camera? Aan de andere kant zijn er producten zoals lederen portfolio’s en wijnsets beschikbaar. U heeft de keuze uit tal van luxe relatiegeschenken.

We zullen u eerst een digitaal voorbeeld sturen van het ontwerp op uw luxe relatiegeschenk. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking, zodat u op voorhand alvast kunt zien wat we voor u kunnen betekenen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Goedkope relatiegeschenken of Originele relatiegeschenken

Op zoek naar luxe relatiegeschenken om uw relaties mee te verrassen? Wij hebben een groot aanbod aan luxe relatiegeschenken. Advies nodig? Schroom niet ons te bellen op 0348 711 111. We kunnen u altijd helpen met ideeën om er een mooi geschenk van te maken!