Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 49 bedrijven hebben deze knuffelbeer besteld! Reeds 49 keer besteld!

Pluche teddybeer

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 17 cm
 • Diepte 10 cm
 • Hoogte 22 cm
Bekijk details
€ 4,25

Deze knuffelbeer het perfecte relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Diverse kleuren
 • Met hoodie

Kinderartikelen bedrukken

Pagina:
 1. 1|
 2. 2
Pagina:
 1. 1|
 2. 2

Kinderartikelen bedrukken met logo

Kinderartikelen met logo bedrukken en uitdelen tijdens een evenement of op zoek naar leuke relatiegeschenken voor kinderen? U kunt online promotiematerialen en giveaways bestellen, wij zorgen er met een uitgebreid assortiment voor dat u kinderen een leuke verrassing kunt aanbieden. Tot de kinderartikelen met bedrukking behoren bijvoorbeeld keukenschorts voor kinderen, net als een koker met kleurpotloden waarmee zij direct aan de slag kunnen. We kunnen de kinderartikelen bedrukken met logo en op die manier zorgen voor promotiematerialen en giveaways die meteen bijdragen aan uw naamsbekendheid.

Promotiematerialen voor kinderen

Organiseert u een evenement voor kinderen en zoekt u daar de juiste promotiematerialen bij? Wij kunnen promotiematerialen voor kinderen bedrukken, zodat u de mogelijkheid heeft uw logo of bedrijfsnaam op zoveel mogelijk plaatsen te presenteren. Kinderen houden van verrassingen, dankzij de promotiematerialen voor kinderen heeft u de mogelijkheid om ze op een leuke manier in het zonnetje te zetten. Geef ze bij binnenkomst alvast een van de promotiematerialen of deel die juist aan het eind van de dag uit als een aandenken. Waar u ook voor kiest, de promotiematerialen met bedrukking voor kinderen vallen altijd in goede aarde.

Giveaways voor kinderen met logo

Er zijn tal van giveaways voor kinderen met logo beschikbaar, u heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment. Van leuke kleinigheidjes zoals een spaarpot of een draagtas voor kinderen tot aan knuffels en t-shirts voor kinderen. De giveaways met logo voor kinderen dragen bij aan uw naamsbekendheid, terwijl ze er in eerste instantie vooral voor zorgen dat u de kinderen met een leuke verrassing in het zonnetje kunt zetten.

Kinderartikelen bedrukken met logo? We sturen u op voorhand altijd een digitaal voorbeeld toe, om de giveaways of promotiematerialen te kunnen beoordelen. Na uw akkoord gaan we definitief aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Kinderpolo's bedrukken of Originele relatiegeschenken