Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op kleur:
Filter op prijs:
 1.  
  €9
  €17
  € 9 - € 17
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 62 bedrijven hebben deze flessen besteld! Reeds 62 keer besteld!

Easy lock lekvrije vacuum mok

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Diameter 6,5 cm
 • Hoogte 19 cm
Bekijk details
€ 9,32

Deze drinkflessen het perfecte relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Easy lock
 • Dubbelwandig RVS

Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenk bedrukken met logo

Eindejaarsgeschenk met logo bestellen? Van leuke geurkaarsen tot karaffen en diverse andere promotiematerialen die we kunnen bedrukken. We zorgen voor de bedrukking op powerbanks, chocolade fondue sets of andere geschenken, afhankelijk van wat u uw relatie cadeau wilt doen. Iedereen verdient een verrassing, het einde van het jaar is een goed moment om uw medewerkers of relaties in het zonnetje te zetten. Dankzij ons uitgebreide assortiment eindejaarsgeschenken met logo heeft u de keuze uit een groot aantal artikelen. Wij kunnen alle eindejaarsgeschenken voor u bedrukken, met bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of slogan.

Bedrukte eindejaarsgeschenken

Benieuwd naar de eindejaarsgeschenken met bedrukking, de promotiematerialen en giveaways die we met uw logo of bedrijfsnaam kunnen bedrukken? Het gaat bijvoorbeeld om leuke geurkaarsen met een heerlijke geur, net als karaffen. Zoekt u specifiek naar een LED karaf dat ‘s avonds een mooi effect geeft of een water karaf met logo? Van wijnkaraffen tot powerbanks met logo, we kunnen de diverse eindejaarsgeschenken bedrukken. Een eindejaarsgeschenk met logo zorgt er bij uw relaties voor dat u aan uw naamsbekendheid kunt werken of zorgt op kantoor onder uw medewerkers voor een gevoel van verbondenheid met uw onderneming.

Eindejaarsgeschenk met logo

Eindejaarsgeschenk met logo bestellen en benieuwd naar wat er beschikbaar is? We kunnen alle eindejaarsgeschenken bedrukken en zorgen er met uw logo op een powerbank of ander geschenk voor dat u relaties kunt aangeven hoe waardevol de samenwerking wat u betreft is (geweest). Vier het einde van het jaar met een leuke verrassing voor uw medewerkers of relaties, u kunt er verschillende kanten mee op. Blader op uw gemak door de eindejaarsgeschenken met logo, we helpen u daarmee graag inspiratie op te doen.

Eindejaargeschenken met logo bestellen en benieuwd naar het ontwerp? Voordat we definitief aan de slag gaan met de bedrukking sturen we u op voorhand een digitaal voorbeeld toe.

Op zoek naar een mooi eindejaargeschenk voor uw medewerkers of relaties? Wij hebben diverse eindejaargeschenken op voorraad die u kunt bedrukken met uw logo of tekst. Staat uw favoriete eindejaarsgeschenk er niet tussen? Bel ons dan even, wij weten altijd wel een mooie oplossing voor u!