Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!

Brievenbus Relatiegeschenken

Pagina:
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4
Pagina:
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4

Brievenbus relatiegeschenken

Iedereen wordt blij van een cadeautje in de brievenbus. En misschien is een cadeautje krijgen via de post zelfs nog wel het meest verrassend. Een brievenbus relatiegeschenk is de ideale manier om te laten weten dat u aan uw relaties of personeel denkt. En laten wij nu een heleboel mooie producten hebben die kunnen dienen als brievenbus cadeau! Het werkt als volgt. U kiest een mooi relatiegeschenk uit dat door de brievenbus past. Vervolgens zorgen wij voor bedrukking met uw logo en tekst. U stuurt ons een lijst met adressen toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat iedereen zijn geschenk thuis door de brievenbus ontvangt. Wat een leuke verrassing zou dat zijn! 

Uw bedrukte artikelen ook verzenden?

In deze Categorie vindt u alle items welke prima geschikt zijn voor het verzenden naar uw klanten en waarvan het pakketje door de brievenbus past (dus dat scheelt in de verzendkosten ;-)). U zorgt voor een lijst met adressen en wij zorgen dat uw relaties een leuke verrassing door de brievenbus krijgen. Vraag ook naar de mogelijkheden van het verzenden rechtstreeks naar uw klanten.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Originele relatiegeschenken of Ecologische artikelen bedrukken

 

Op zoek naar een relatiegeschenk dat door de brievenbus kan? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Zie hieronder, maak uw keuze en laat het ons weten. Wij regelen de rest!