Laden...

Trolley's bedrukken

Op zoek naar een mooi en bijzonder relatiegeschenk? Geef dan eens een trolley weg aan uw toprelaties. Te bedrukken met logo of tekst en snelle levering. 

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trolley bedrukken met logo

Een trolley bedrukken met logo, zodat het een herkenbaar model wordt tussen het grote aantal trolleys in een vliegtuig of in hotels over heel de wereld? Een bedrukte trolley vormt een uitstekend luxe relatiegeschenk en zorgt er met de bedrukking bovendien voor dat deze gemakkelijk te herkennen valt. Weet u van bepaalde relaties dat zij van reizen houden of zijn uw eigen medewerkers vaak onderweg voor zaken? Een trolley met logo vormt dan een zeer geschikt relatiegeschenk, waarmee u er op een leuke wijze voor kunt zorgen dat uw naamsbekendheid ook over de grens toe zal nemen. Ook in kleine oplage beschikbaar. Naast trolleys is ook katoenen tassen bedrukken of rugzakken bedrukken mogelijk. 

Trolley als luxe relatiegeschenk

De trolley met bedrukking vormt een luxe relatiegeschenk, u heeft de keuze uit tal van modellen. Zoekt u bijvoorbeeld een business trolley, een trolley met 4 wielen of wellicht een weekend trolley? De wieltjes onder de tas zorgen ervoor dat spullen zelfs bij een hoog gewicht gemakkelijk mee te nemen zijn. Wij kunnen iedere trolley bedrukken en er daarmee voor zorgen dat ze bijdragen aan een professionele uitstraling. Bovendien kunt u de trolley laten bedrukken en zorgen voor een luxe relatiegeschenk waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft.

Giveaways van topkwaliteit

Zoekt u naar giveaways van topkwaliteit? Een trolley met logo vormt dan een uitstekende keuze. Er zijn diverse bedrukte trolleys beschikbaar, blader door ons uitgebreide assortiment om een beeld te krijgen van wat u kunt bestellen. Zoekt u naar een trolley met de maximale afmetingen voor in het vliegtuig, zodat u met alleen handbagage kunt reizen? De bedrukte trolleys maken het gemakkelijk om al uw spullen mee te nemen en zorgen er tevens voor dat u de trolley eenvoudig kunt herkennen.

Uiteraard sturen we u eerst een digitaal voorbeeld toe van de trolley met logo. Na uw akkoord zullen we de trolley bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Strandtassen bedrukken of Reistassen bedrukken.