Op zoek naar een mooi en luxe relatiegeschenk? Koffers bedrukken is dan een goede optie! Geef dan eens een trolley weg aan uw toprelaties. Te bedrukken met logo of tekst en snelle levering. 

sort-descending

Koffers bedrukken met logo

Reiskoffers voorzien van uw logo vormen een mobiele reclamezuil die de wereld over gaat. Dankzij de avontuurlijke aard van mensen en hun passie voor reizen, krijgt uw merk internationale zichtbaarheid. Dit is nou precies de reden dat koffers bedrukken als relatiegeschenk een origineel en vooral effectief marketing middel is! Deze bagage begeleidt hen op reis, of dat nu per vliegtuig, bus, trein, veerboot, cruiseschip of auto is, en passeert zo een diversiteit aan locaties – van bruisende steden en pittoreske dorpjes tot drukke havens, luchthavens, treinstations en hotels. Overal waar deze reiskoffers gaan, volgt de blik van potentiële klanten.

Het personaliseren van reiskoffers met uw reclameboodschap is daarmee een krachtige strategie om uw merk in de kijker te zetten bij een breed en internationaal publiek.Een trolley bedrukken met logo, zodat het een herkenbaar model wordt tussen het grote aantal trolleys in een vliegtuig of in hotels over heel de wereld? Een bedrukte trolley vormt een uitstekend luxe relatiegeschenk en zorgt er met de bedrukking bovendien voor dat deze gemakkelijk te herkennen valt.

Een trolley met logo is een zeer geschikt relatiegeschenk, waarmee u er op een leuke wijze voor kunt zorgen dat uw naamsbekendheid ook over de grens toe zal nemen. Ook in kleine oplage beschikbaar. Naast trolleys is ook katoenen tassen bedrukken of rugzakken bedrukken mogelijk. 

Trolley als luxe relatiegeschenk

De trolley met bedrukking vormt een luxe relatiegeschenk, u heeft de keuze uit tal van modellen. Zoekt u bijvoorbeeld een business trolley, een trolley met 4 wielen of wellicht een weekend trolley? De wieltjes onder de tas zorgen ervoor dat spullen zelfs bij een hoog gewicht gemakkelijk mee te nemen zijn. Wij kunnen iedere trolley bedrukken en er daarmee voor zorgen dat ze bijdragen aan een professionele uitstraling. Bovendien kunt u de trolley laten bedrukken en zorgen voor een luxe relatiegeschenk waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft.

De voordelen van koffers bedrukken

Gepersonaliseerde reiskoffers bieden essentiële voordelen voor zowel de gebruiker als het promotende bedrijf. Enkele van de voordelen van koffers bedrukken zijn:

  • Functioneel promotiemateriaal dat ruimschoots voldoet aan de opbergbehoeften voor onderweg
  • Op maat gemaakt volgens specifieke wensen, inclusief unieke vormgeving passend bij uw merkidentiteit
  • Efficiënte personalisatieprocessen zorgen voor snelle levering
  • Kosteneffectieve optie voor het versterken van zakelijke relaties
  • Veelzijdig inzetbaar voor diverse marketingdoeleinden
  • Aantrekkelijke weggeefacties die op een effectieve wijze uw merkbekendheid vergroten.

Deze kenmerken maken bedrukte koffers een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar praktische en opvallende promotieartikelen.

Koffers bedrukken als giveaways van topkwaliteit

Zoekt u naar giveaways van topkwaliteit? Een trolley met logo vormt dan een uitstekende keuze. Er zijn diverse bedrukte trolleys beschikbaar, blader door ons uitgebreide assortiment om een beeld te krijgen van wat u kunt bestellen. Zoekt u naar een trolley met de maximale afmetingen voor in het vliegtuig, zodat u met alleen handbagage kunt reizen? De bedrukte trolleys maken het gemakkelijk om al uw spullen mee te nemen en zorgen er tevens voor dat u de trolley eenvoudig kunt herkennen.

Uiteraard sturen we u eerst een digitaal voorbeeld toe van de trolley met logo. Na uw akkoord zullen we de trolley bedrukken.

Bekijk ook eens de categorie: Reistassen bedrukken.