Toilettassen bedrukken

Op zoek naar een leuke toilettas om te bedrukken en weg te geven als relatiegeschenk? Wij hebben een ruim assortiment, snelle levering en een gratis digitale drukproef. Ook in kleine oplages mogelijk. Schroom niet ons te bellen voor advies op 0348 711 111.

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Toilettas Adventure
  Toilettas Adventure
  #LT95168
  vanaf  9,00
  Bekijk details
 2. Toilettas travel
  Toilettas travel
  #LT95171
  vanaf  5,09
  Bekijk details
 3. Image
  PVC toilettas
  #6447
  vanaf  0,72
  Bekijk details
 4. Image
  Canvas toilettas PVC vrij
  #P703.04
  vanaf  15,09
  Bekijk details
 5. Image
  Swiss Peak toilettas PVC-vrij
  #P703.08
  vanaf  17,46
  Bekijk details
 6. Image
  City toilettas
  #P729.43
  vanaf  7,95
  Bekijk details
 7. Image
  Paulo transparant PVC toilettas
  #102486
  vanaf  0,39
  Bekijk details
 8. Image
  Frodeau toilettas
  #120378
  vanaf  0,93
  Bekijk details
 9. Image
  Passage toilettas
  #119969
  vanaf  2,09
  Bekijk details
 10. Image
  Polyester (600D) toilettas
  #6392
  vanaf  0,53
  Bekijk details
 11. Image
  Katoenen toilettas
  #9276
  vanaf  1,45
  Bekijk details
 12. Image
  Polyester (600D) toilettas
  #6427
  vanaf  3,17
  Bekijk details

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Toilettas bedrukken met logo

Een toilettas met logo bestellen? Toilettassen voor lage prijzen, goed van kwaliteit. Uitgebreid assortiment toilettassen, geschikt voor bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Wilt u een luxe toilettas bestellen en die uitdelen aan uw medewerkers of zoekt u voor een geschikt relatiegeschenk richting klanten en relaties die veel op reis zijn? Een toilettas vormt dan een goede keuze, met name de uitklapbare toilettassen met handige haak of hanger zijn dan uitstekend geschikt. Bekijk de verschillende toilettas met bedrukking die er beschikbaar zijn, u heeft de keuze uit een groot aantal verschillende modellen.

Toilettas als giveaway

De toilettas als giveaway uitdelen, aan uw eigen medewerkers of onder klanten waarmee u het afgelopen jaar fijn heeft samengewerkt? Laat een toilettas bedrukken met uw logo of slogan en reis op die manier mee met de mensen met wie u veel samenwerkt. U heeft de keuze uit toilettassen in diverse kleuren, zodat de bedrukking goed overkomt en u kunt zorgen voor een professionele of juist heel opvallende uitstraling. Van luxe toilettas tot goedkope toilettas als promotiemateriaal, bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel online het relatiegeschenk van uw voorkeur. Ook beschikbaar in kleine oplage.

Iedereen een toilettas als verrassing

Iedereen verdient een goede toilettas, het is een verrassing waar we in ons dagelijks leven veel aan hebben. De toilettas kan mee op reis, dankzij de bedrukking heeft u de mogelijkheid (internationaal) aan uw naamsbekendheid te werken. Bekijk de verschillende rechthoekige of juist compacte toilettassen, afhankelijk van waar u de bedrukking graag op aan wilt laten brengen. De verschillende toilettassen bieden voldoende ruimte aan shampoo, douchegel, scheermaterialen en al het andere dat we in de badkamer gebruiken. U kunt online toilettas bestellen en die laten bedrukken, wij zorgen ervoor dat uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de juiste manier over zal komen.

Benieuwd hoe een toilettas met bedrukking eruit komt te zien? We sturen altijd eerst een digitaal voorbeeld toe, na akkoord gaan we aan de slag met de definitieve bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook onze categorieën: Boodschappentassen of Reistassen