Mooie strandtassen nodig met een bedrukking? Wij leveren strandtassen vanaf vijf werkdagen bij u in huis met uw logo of tekst. Toch liever zonder bedrukking? Dan kunnen we al leveren vanaf twee werkdagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 0348 711 111.

sort-descending

Strandtas bedrukken met eigen logo

Een strandtas bedrukken met logo, bijvoorbeeld om uit te delen aan relaties of bezoekers tijdens een evenement? Bedrukte strandtassen vormen uitstekende giveaways, waarmee u iedereen een leuke verrassing uit kunt delen. Zoekt u naar goedkoop promotiemateriaal? U kunt goedkope strandtassen bestellen om uit te delen, net als de meer luxe juten tassen die u kunt aanbieden als relatiegeschenk. Blader door de verschillende strandtassen die er beschikbaar zijn, waar u online een keuze uit kunt maken. Dankzij de verschillende strandtassen zoals die van katoen of als draagtas kunt u de verrassing uitstekend afstemmen op de ontvanger die u voor ogen heeft. Naast strandtassen bedrukken is katoenen tassen bedrukken of koeltassen bedrukken ook mogelijk. 

Strandtassen bedrukken voor meer merkbekendheid

Wilt u een strandtas als giveaway uitdelen, voorzien van uw logo of bedrijfsnaam om aan uw naamsbekendheid te werken? De verschillende strandtassen zijn goed geschikt als relatiegeschenk en doen het bovendien goed onder de eigen medewerkers. Merkt u bij hen dat ze graag naar het strand gaan of een dagje uitgaan en daar wel een handige tas bij kunnen gebruiken? De strandtassen met logo zorgen ervoor dat zij ook buiten werktijd om kunnen fungeren als ambassadeur voor het bedrijf waar ze trots voor werken. Bekijk de verschillende strandtassen met logo, wij zorgen voor kwalitatief goede bedrukking van allerlei materialen. Ook in kleine oplage beschikbaar.

Bedrukte strandtassen uitdelen aan een brede groep

Wilt u de strandtassen met logo uitdelen aan een brede doelgroep? Er is goedkoop promotiemateriaal beschikbaar, waarmee u ervoor zorgt dat zij een mooie strandtas ontvangen die ze met trots zullen dragen. Van luxe strandtas met logo tot aan goedkope bedrukking op leuke giveaways, u heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment. Bekijk de verschillende materialen zoals katoen en juten, aan de hand daarvan kunnen we de strandtas bedrukken die u voor ogen heeft.

Een strandtas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en benieuwd naar het resultaat? We sturen u altijd eerst een digitaal voorbeeld toe.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Reistassen bedrukken of rugzakken bedrukken.