Laden...

Stoffen tassen bedrukken

Op zoek naar stoffen tassen om te bedrukken met jouw logo of een leuke tekst. Goed voor de zichtbaarheid op congressen en beurzen en praktisch in gebruik. We hebben er diverse op voorraad om te bedrukken. Heeft u de stoffen tassen (zeer) snel nodig? Klik hier voor stoffen tassen die snel geleverd kunnen worden

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stoffen tassen met logo

Stoffen tassen zijn een geweldige manier om jouw bedrijf of organisatie te promoten. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt de perfecte vinden voor jouw behoeften. Bovendien kunnen ze worden bedrukt met jow logo of tekst, waardoor ze een mooie manier zijn om jouw merk of organisatie bekendheid te geven. Deel ze uit aan uw zakenrelaties en zie hoe jouw naamsbekendheid groeit.

Stoffen tassen personaliseren

Op zoek naar een manier om jouw marketingcampagne naar een hoger niveau te tillen? Waarom druk je jouw logo of tekst niet op stoffen tassen? Ze zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt de perfecte vinden voor jouw wensen. Zodoende zorg je voor een mooie personalisatie. Nog een ander voordeel: stoffen tassen worden heel vaak gebruikt om mee te nemen voor het geval je even een tasje nodig hebt. Daarmee heb jij dus langdurig profijt van jouw naam/merk dat uitstraalt op allerlei plaatsen. Wilt u duurzame tassen laten bedrukken, bekijk dan onze categorie met duurzame tassen waarbij we een selectie hebben gemaakt met tassen goed voor milieu en mens!

Bedrukte stoffen draagtassen in grote aantallen kopen

Als jij op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om jouw bedrijf te promoten, waarom koop je dan geen bedrukte stoffen draagtassen in bulk? Met name voor beursen en congressen is het een ideale giveaway omdat het zo lekker zichtbaar is. Want wat is nu mooier dan dat de giveaways van jouw concurrenten in de stoffen tas zitten die jij hebt uitgedeeld ;-).

Op zoek naar andere tassen? Kijk dan eens bij onze congrestassen, promotietassen of tassen met logo