Toon filters

Currently Shopping by

  1. Oranje

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Sporttas bedrukken kleine oplage
Bestseller Reeds 11 bedrijven hebben deze sporttas besteld Reeds 11 keer besteld!

Sporttas van polyester (600D ripstop)

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 19 cm
  • Lengte 32 cm
  • Hoogte 58 cm
Bekijk details
€ 7,13

Deze sporttas het perfecte geschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Verstelbaar
  • Deskundig advies
  • Gratis verzending

Sporttas bedrukken kleine oplage

Sporttassen kleine oplage bedrukken met logo

Sporttassen bedrukken in een kleine oplage? De sporttassen met logo zijn goed geschikt als promotiemateriaal of giveaway. We kunnen sporttassenbedrukken, net als een groot aantal andere leuke relatiegeschenken. We zorgen er in kleine aantallen sporttassen voor dat u gebruik kunt maken van een gepersonaliseerd model. De sporttassen met bedrukking uitdelen tijdens een evenement of daar intern gebruik van maken? Wij zorgen voor de bedrukking die u wenst.

Sporttassen in kleine oplage als promotiemateriaal

De sporttassen in kleine oplage vormen een uitstekend promotiemateriaal. 10 stuks, 25 stuks of 50 stuks van de sporttassen bestellen? We kunnen de sporttassen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, een slogan of een andere uiting. De sporttassen in een kleine oplage bedrukken voor eigen gebruik binnen de organisatie of de deelnemers aan een evenement daar op een leuke manier mee verrassen? U kunt er op verschillende manieren gebruik van maken. We zorgen voor mooie sporttassen in diverse ontwerpen, de bedrukking kunnen we gewoon in-house voor u verzorgen.

Sporttassen in kleine oplage met bedrukking

De sporttassen in kleine oplage vormen een goede keuze tijdens evenementen in de buitenlucht of zorgen ervoor dat u zich met uw medewerkers op een professionele wijze kunt presenteren. Dankzij de bedrukking op de sporttassen heeft u de mogelijkheid om uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting over te brengen op een breed publiek. Dankzij de verschillende kleuren en materialen is het bovendien goed mogelijk om de sporttassen af te stemmen op de huisstijl die u binnen de organisatie gebruikt.

Online bedrukte sporttassen bestellen in een kleine oplage? We zorgen er met een digitaal voorbeeld voor dat u goed weet hoe het ontwerp eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Sporttas snel bedrukken of Portemonnee bedrukken