Handige schoudertassen bestellen met een bedrukking? Wij hebben een ruim assortiment aan schoudertassen voor u die we met bedrukking kunnen leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 711 111. Heeft u de schoudertassen (zeer) snel nodig? Klik hier voor alle schoudertassen die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Schoudertassen
sort-descending

Schoudertassen bedrukken met logo

Een schoudertas bedrukken met logo? Bedrukte schoudertas kunt u uitdelen als luxe relatiegeschenken of goedkoop promotiemateriaal, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Zoekt u naar een goede tas waarin de ontvanger meerdere documenten of andere spullen mee kan nemen? Wilt u goedkope schoudertassen uitdelen tijdens een evenement. Dankzij ons brede assortiment kunt u de bedrukte schoudertas uitstekend afstemmen op het doel dat u voor ogen heeft. Blader er op uw gemak doorheen, wij kunnen iedere schoudertas bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Naast schoudertassen bedrukken is bijvoorbeeld katoenen tassen bedrukken of koeltassen bedrukken ook mogelijk. 

Schoudertas als luxe relatiegeschenk

U kunt een schoudertas met logo uitstekend uitdelen als luxe relatiegeschenk. Weet u van uw relaties dat zij vaak veel spullen met zich meedragen en zoeken naar een handige oplossing? Merkt u onder uw eigen medewerkers dat zij de behoefte hebben aan een prettige tas? De bedrukte schoudertassen vormen dan een goede keuze. U zorgt met de tassen eenvoudig voor meer naamsbekendheid, terwijl u met de relatiegeschenken of give aways bovendien in een belangrijke behoefte kunt voorzien.

Schoudertassen bedrukken als goedkoop promotiemateriaal

U kunt de schoudertassen tevens uitdelen als goedkoop promotiemateriaal, er zijn voordelige modellen beschikbaar die we uitstekend voor u kunnen bedrukken. U kunt de schoudertassen uitdelen tijdens een evenement of onder een brede doelgroep waar u zich graag op een positieve wijze aan wilt presenteren. Van luxe relatiegeschenken tot leuke giveaways en goedkoop promotiemateriaal, u bent daarvoor bij ons aan het juiste adres. Blader door de verschillende schoudertassen die we kunnen bedrukken, we gaan graag voor u aan de slag.

Wilt u een schoudertas bedrukken met uw logo en bent u benieuwd naar het uiteindelijke ontwerp? We sturen u een digitaal voorbeeld toe aan de hand waarvan u dat op voorhand kunt bedrukken.