Laden...

Schoudertassen bedrukken

Handige schoudertassen bestellen met een bedrukking? Wij hebben een ruim assortiment aan schoudertassen voor u die we met bedrukking kunnen leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 711 111.

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schoudertas bedrukken met logo

Een schoudertas bedrukken met logo? Bedrukte schoudertas kunt u uitdelen als luxe relatiegeschenken of goedkoop promotiemateriaal, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Zoekt u naar een goede tas waarin de ontvanger meerdere documenten of andere spullen mee kan nemen? Wilt u goedkope schoudertassen uitdelen tijdens een evenement. Dankzij ons brede assortiment kunt u de bedrukte schoudertas uitstekend afstemmen op het doel dat u voor ogen heeft. Blader er op uw gemak doorheen, wij kunnen iedere schoudertas bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam.

Schoudertas als luxe relatiegeschenk

U kunt een schoudertas met logo uitstekend uitdelen als luxe relatiegeschenk. Weet u van uw relaties dat zij vaak veel spullen met zich meedragen en zoeken naar een handige oplossing? Merkt u onder uw eigen medewerkers dat zij de behoefte hebben aan een prettige tas? De bedrukte schoudertassen vormen dan een goede keuze. U zorgt met de tassen eenvoudig voor meer naamsbekendheid, terwijl u met de relatiegeschenken of give aways bovendien in een belangrijke behoefte kunt voorzien.

Goedkoop promotiemateriaal uitdelen

U kunt de schoudertassen tevens uitdelen als goedkoop promotiemateriaal, er zijn voordelige modellen beschikbaar die we uitstekend voor u kunnen bedrukken. U kunt de schoudertassen uitdelen tijdens een evenement of onder een brede doelgroep waar u zich graag op een positieve wijze aan wilt presenteren. Van luxe relatiegeschenken tot leuke giveaways en goedkoop promotiemateriaal, u bent daarvoor bij ons aan het juiste adres. Blader door de verschillende schoudertassen die we kunnen bedrukken, we gaan graag voor u aan de slag.

Wilt u een schoudertas bedrukken met uw logo en bent u benieuwd naar het uiteindelijke ontwerp? We sturen u een digitaal voorbeeld toe aan de hand waarvan u dat op voorhand kunt bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in de categorieën: Tasjes bedrukken of Sporttassen bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite