Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Schoenentas bedrukken
Bestseller Reeds 13 bedrijven hebben deze schoenentas besteld Reeds 13 keer besteld!

Non-woven schoenentas met draagband

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 36.5 cm
  • Lengte 12 cm
  • Hoogte 16 cm
Bekijk details
€ 1,58

Deze schoenentas het perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Met draaglus
  • Doorzichtige zijkant

Schoenentas bedrukken

Schoenentas bedrukken met logo

Een schoenentas met logo vormt uitstekend promotiemateriaal of helpt u luxe relatiegeschenken uit te delen aan een brede doelgroep. Bent u sponsor van een sportploeg en wilt u ze graag goede materialen aanbieden? U bent bij ons aan het juiste adres voor een schoenentas met logo. Dankzij de goede schoenentassen met uw bedrijfsnaam of slogan werkt u aan uw naamsbekendheid, terwijl de sporters een handige tas kunnen gebruiken om hun schoenen in op te bergen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, onder andere de schoenentas met transparante zijkant vormt in veel gevallen een goede keuze. Blader er op uw gemak doorheen, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is. Ook in kleine oplage beschikbaar (zie hier).

Schoenentas als giveaway

Wilt u de schoenentas met logo uitdelen als giveaway, bijvoorbeeld onder uw eigen medewerkers die graag gaan sporten? U zorgt er daarmee voor dat zij ook buiten hun werk om kunnen uitstralen dat ze trots zijn om voor u te werken. Weet u van bepaalde relaties dat zij graag voetballen of een andere sport beoefenen? Het is de moeite waard om hen een bedrukte schoenentas cadeau te doen. De kans is groot dat ze dit enorm zullen waarderen, met name dankzij de goede kwaliteit van de schoenentassen die er beschikbaar zijn voor de bedrukking.

Promotiemateriaal uitdelen

Wilt u goedkoop promotiemateriaal uitdelen waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft? Wij kunnen een schoenentas bedrukken en daarmee zorgen voor een leuke giveaway. Iedereen verdient een verrassing, de schoenentas valt eigenlijk bij iedereen in goede aarde. Het stimuleert een sportieve levenswijze, die weer bijdraagt aan de productiviteit en het eigen ervaren plezier. Wij kunnen iedere schoenentas bedrukken en zorgen er daarmee voor dat u uw bedrijfsnaam, slogan of logo kunt presenteren.

Wilt u een schoenentas bedrukken met uw logo of slogan? Dankzij het digitale voorbeeld dat we u toesturen kunt u op voorhand nagaan hoe dat er uit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Reistas bedrukken

Bestel makkelijk en snel schoenentassen voor uw relaties. We kunnen deze voor u bedrukken en leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie over de artikelen kunt u onze medewerkers benaderen via de chat op de website of u kunt bellen naar 0348-711 111.