Laden...

Reistassen bedrukken

Bestel de mooiste reistassen met uw logo en deel deze uit aan uw relaties die veel onderweg zijn. Verras ze met een mooie tas en zorg dat ze uw organisatie niet meer vergeten. Voor meer informatie en advies over de tassen kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 711 111. Heeft u de reistassen (zeer) snel nodig? Klik hier voor alle reistassen die snel geleverd kunnen worden

Producten 1-12 van 53

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 53

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reistas bedrukken met logo

Reistassen bedrukken als promotiegeschenk biedt een unieke kans om uw merk op een praktische en stijlvolle manier te promoten. Of het nu gaat om een weekendje weg, een zakenreis, of een dagje uit, een bedrukte reistas komt altijd van pas. Door uw logo of boodschap op reistassen te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw merk de wereld rondreist, letterlijk in de handen van uw doelgroep. U heeft de keuze uit een groot aantal reistassen, van stevige en luxe modellen tot handige waterwerende reistasjes die u kunt uitdelen als promotiemateriaal. Wij kunnen de reistas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, afhankelijk van wat u over wilt brengen. Op die manier vormt een bedrukte reistas een uitstekend relatiegeschenk voor een klant waarmee u fijn heeft samengewerkt of voor een doelgroep die u graag meer betrokken wilt maken bij uw onderneming. Wat de doelstelling ook is, de reistassen met logo of andere bedrukking vormen in veel verschillende situaties een goede keuze. Naast reistassen bedrukken zijn papieren tassen bedrukken , koeltassen bedrukken, trolleys bedrukken, schoudertassen bedrukken of rugzakken bedrukken bijvoorbeeld ook mogelijk. 

Reistassen met opdruk voor uw onderneming

Een bedrukte reistas als promotiegeschenk heeft meerdere voordelen. Ten eerste vergroot het de zichtbaarheid van uw merk. Elke keer dat de tas gebruikt wordt, wordt uw logo gezien door een nieuw publiek, wat de naamsbekendheid aanzienlijk kan vergroten. Daarnaast straalt een kwalitatief hoogwaardige reistas met uw merk erop professionaliteit en waardering uit naar uw klanten of medewerkers, wat de relatie met hen kan versterken. Zoekt u naar een luxe reistas voorzien van verschillende vakken en gemaakt van een goed stevig materiaal? Deel de reistassen met logo uit aan een compleet sportteam of maak uw eigen medewerkers blij met deze leuke verrassing. 

Grote keuze reistassen bedrukken als luxe giveaways 

De reistassen zijn goed geschikt als luxe giveaways, ze helpen u ervoor te zorgen dat iedereen een leuke verrassing kan verwachten. U kunt de reistassen met logo uitdelen aan uw klanten en leveranciers, net als aan andere relaties en uw eigen medewerkers of sporters. Blader door ons uitgebreide assortiment reistassen met bedrukking, we helpen u online graag inspiratie op te doen. Zoekt u naar een luxe reistas van goede kwaliteit of wilt u daar aan de andere kant juist voordelig gebruik van maken? U kunt er alle kanten mee op. Ook in kleine oplage beschikbaar.

Reistas bedrukken met logo en op voorhand benieuwd naar hoe dat eruit komt te zien? We sturen u altijd eerst een digitaal voorbeeld toe dat u kunt beoordelen.