Laden...

Reistassen bedrukken

Bestel de mooiste reistassen met uw logo en deel deze uit aan uw relaties die veel onderweg zijn. Verras ze met een mooie tas en zorg dat ze uw organisatie niet meer vergeten. Voor meer informatie en advies over de tassen kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 711 111.

Producten 1-12 van 57

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 57

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reistas bedrukken met logo

Een reistas bedrukken met logo? U heeft de keuze uit een groot aantal reistassen, van stevige en luxe modellen tot handige waterwerende reistasjes die u kunt uitdelen als promotiemateriaal. Wij kunnen de reistas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, afhankelijk van wat u over wilt brengen. Op die manier vormt een bedrukte reistas een uitstekend relatiegeschenk voor een klant waarmee u fijn heeft samengewerkt of voor een doelgroep die u graag meer betrokken wilt maken bij uw onderneming. Wat de doelstelling ook is, de reistassen met logo of andere bedrukking vormen in veel verschillende situaties een goede keuze. Naast reistassen bedrukken is papieren tassen bedrukken of rugzakken bedrukken bijvoorbeeld ook mogelijk. 

Reistas als relatiegeschenk

Wilt u een reistas als relatiegeschenk aanbieden? Een reistas met logo vormt dan een goede keuze, met name dankzij de goede kwaliteit die er online beschikbaar is. Zoekt u naar een luxe reistas voorzien van verschillende vakken en gemaakt van een goed stevig materiaal? Deel de reistassen met logo uit aan een compleet sportteam of maak uw eigen medewerkers blij met deze leuke verrassing. U kunt er verschillende kanten mee op, het logo of uw bedrijfsnaam zorgt ervoor dat u goed kunt werken aan uw eigen naamsbekendheid.

Luxe giveaways als verrassing

De reistassen zijn goed geschikt als luxe giveaways, ze helpen u ervoor te zorgen dat iedereen een leuke verrassing kan verwachten. U kunt de reistassen met logo uitdelen aan uw klanten en leveranciers, net als aan andere relaties en uw eigen medewerkers of sporters. Blader door ons uitgebreide assortiment reistassen met bedrukking, we helpen u online graag inspiratie op te doen. Zoekt u naar een luxe reistas van goede kwaliteit of wilt u daar aan de andere kant juist voordelig gebruik van maken? U kunt er alle kanten mee op. Ook in kleine oplage beschikbaar.

Reistas bedrukken met logo en op voorhand benieuwd naar hoe dat eruit komt te zien? We sturen u altijd eerst een digitaal voorbeeld toe dat u kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Conferentie tassen bedrukken of katoenen tassen bedrukken.