Laden...

Papieren tassen bedrukken

Grote en kleine papieren tassen en tasjes bedrukken? Leuk om in te zetten tijdens beurzen, congressen of andere evenementen. Snelle levering, gratis digitaal voorbeeld en de mogelijkheid om samples aan te vragen.

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Papieren tassen bedrukken met logo

Papieren tassen zijn handige geschenken om in te zetten tijden beurzen, of congressen. Deze kunt u uitdelen aan bezoekers, klanten, leveranciers of andere relaties. Laat de ontvangers van de tassen kennis maken met uw organisatie door de tassen te voorzien van uw logo, slogan of andere tekst. Laat uw papieren tas bedrukken met een mooie afbeelding, logo of tekst. Naast papieren tassen bedrukken is katoenen tassen bedrukken of koeltassen bedrukken ook mogelijk. 

Papieren tassen inzetten tijdens evenementen

De papieren tassen zijn zeer geschikt om af te nemen in grote aantallen. Deze kunnen we voor u bedrukken en leveren op de locatie waar u ze nodig heeft. We hebben simpele papieren tassen beschikbaar maar ook kwalitatief sterke papieren tassen. De papieren tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen we full colour bedrukken.

Papieren tasjes met bedrukking

Wilt u meer informatie of wilt u advies over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de artikelen en de vele mogelijkheden. Op basis van uw verhaal kunnen onze medewerkers samen met u een geschikt artikel uitkiezen dat past bij uw campagne.

U kunt snel en gemakkelijk online een offerte opvragen. Deze offerte ontvangt u binnen enkele minuten in de mail. Ook kunt u via de website samples aanvragen en ontvangt u van ons een digitaal voorbeeld van het gekozen artikel met het logo of de tekst.

Papieren draagtassen bedrukken

Natuurlijk hebben wij ook papieren draagtassen die u kunt bedrukken met uw logo of tekst. Handig voor winkels die een mooie, duurzame papieren draagtas willen meegeven aan hun klanten. 

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Draagtassen bedrukken, rugzakken bedrukken of Conferentie tassen bedrukken.