Laden...

Tassen met logo bedrukken

Op zoek naar tassen met een mooi logo van uw organisatie erop bedrukt? Geen probleem, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies een mooie tas uit en wij bedrukken het met jouw logo. Kom je er niet uit? Bel of mail gerust, we helpen je graag!

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tassen bedrukken met jouw logo of tekst

Er is geen betere manier om jouw merk of organisatie bekendheid te geven dan met tassen die bedrukt zijn met jouw logo of een mooie tekst. Of je ze nu weggeeft op beurzen of verkoopt in jouw winkel, deze tassen zijn een slimme en goedkope manier om bekendheid te creëren bij jouw relaties. Ze zijn een praktisch artikel dat iedereen kan gebruiken, dus je weet dat ze goed zullen worden ontvangen.

Kwaliteitstassen met logo bedrukken

Als je op zoek bent naar een optie van hoge kwaliteit, raden wij jou onze duurzame tassen aan. Gemaakt van duurzame materialen zijn deze tassen bestand tegen slijtage en je helpt het milieu hiermee ook een handje. Bovendien kun je bij ons kiezen uit verschillende soorten duurzame tassen, zodat jij de perfecte optie voor jouw kan vinden.

 

Tassen bedrukken met logo en ze personaliseren

Als jij jouw tassen een extra persoonlijk tintje wilt geven, bieden wij ook de mogelijkheid om te personaliseren, dat wil zeggen dat er op iedere tas een andere naam of tekst staat. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor. Wij zijn er zeker van dat je blij zult zijn met het resultaat.