Op zoek naar een laptoptas die u kunt laten bedrukken met logo of een mooie tekst? Wij hebben een ruim assortiment, snelle levering en gratis een digitale drukproeft. Advies nodig? Bel gerust met één van onze medewerkers 0348 711 111. We helpen u graag! Heeft u de laptoptassen (zeer) snel nodig? Klik hier voor laptoptassen die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Laptoptassen bedrukken met logo

Een laptoptas laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? Goede kwaliteit laptoptassen in diverse kleuren en formaten, voorzien van uw eigen logo om uit te delen als relatiegeschenk of giveaway. Uw eigen medewerkers verrassen met een gepersonaliseerde laptoptas of laptoptassen uitdelen aan uw relaties? Goedkope laptoptassen met logo tot aan luxe modellen van de beste materiaal, u heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment. Blader er op uw gemak doorheen, wij kunnen uw laptoptas bedrukken en daarmee zorgen voor de uitstraling die u wenst. Ben u opzoek naar tassen voor een kleine oplage? Kijk dan eens bij: kleine oplage tassen bedrukken.

Groot aanbod laptoptassen laten bedrukken

Een laptoptas met logo maakt bij klanten en andere relaties een uitstekende indruk, u komt professioneel voor de dag met een praktische tas waarin u uw laptop en accessoires mee kunt nemen. Bovendien is de bedrukte laptoptas uitstekend geschikt als relatiegeschenk, u zorgt er daarmee voor dat u op een slimme wijze kunt werken aan uw naamsbekendheid. Bent u veel met vertegenwoordigers in contact die dagelijks een laptop met zich meedragen? Een bedrukte laptoptas vormt dan een waardevol relatiegeschenk, het is een verrassing waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft.

De druktechnieken die we gebruiken bij laptoptassen

Bij het bedrukken van laptoptassen als relatiegeschenk worden diverse druktechnieken toegepast om aan verschillende esthetische en duurzaamheidseisen te voldoen. Hieronder volgen enkele populaire methoden:

  1. Zeefdruk: Dit is een van de meest gebruikte technieken voor het bedrukken van laptoptassen, vooral vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de print. Zeefdruk is ideaal voor ontwerpen met een beperkt aantal kleuren en kan worden gebruikt op een breed scala aan materialen, inclusief stof en leer.

  2. Transferdruk: Deze methode is geschikt voor complexere ontwerpen of afbeeldingen met meerdere kleuren. Het ontwerp wordt eerst op een speciaal papier gedrukt en vervolgens onder hoge temperatuur op de tas overgebracht. Transferdruk is flexibel in gebruik en kan op bijna elk materiaal worden toegepast.

  3. Digitale druk: Voor gedetailleerde en kleurrijke grafische ontwerpen is digitale druk een uitstekende keuze. Deze techniek maakt directe afdruk op de tas mogelijk zonder de noodzaak voor voorbereiding van schermen, waardoor het ook kostenefficiënt is voor kleinere oplages.

  4. Embroidery (Borduren): Hoewel technisch geen 'druktechniek', wordt borduren vaak gebruikt voor het personaliseren van laptoptassen vanwege zijn verfijnde uitstraling en duurzaamheid. Borduren is perfect voor eenvoudige logo's of namen en geeft een premium gevoel aan het relatiegeschenk.

De keuze voor een druktechniek hangt af van verschillende factoren, waaronder het materiaal van de tas, het gewenste ontwerp, de productieaantallen en het budget. Neem contact met ons op en wij helpen u hier graag mee verder.

Laptoptas bedrukken met logo? Aan de hand van een digitaal voorbeeld kunt u op voorhand het ontwerp controleren en goedkeuren.

Bekijk onze categorie tassen bedrukken als u de populairste tassen terug wilt zien die gebruikt worden als relatiegeschenk. Of kies voor een specifieke tas, bekijk dan ook onze categorie: Sporttassen bedrukken, papieren tassen bedrukken of katoenen tassen bedrukken.