Op zoek naar een leuke koeltas voor je relaties? Laat hem bedrukken met je logo of een pakkende tekst. Vragen? Bel 0348 711 111. We helpen je graag! Heeft u de koeltassen (zeer) snel nodig? Kijk dan naar de producten met het label 'snelle levering'. 

sort-descending

Koeltas bedrukken met logo

Een koeltas bedrukken met logo? Als u op zoek bent naar een geschikt promotiegeschenk voor in de zomer en uw relaties of medewerkers op een leuke manier wilt verrassen, dan is het bedrukken van een koeltas een uitstekend idee! De koeltassen zijn leuke giveaways, beschikbaar in verschillende formaten. U kunt een kleine koeltas met logo bestellen voor een sportbidon, net als de grotere koeltassen geschikt voor meerdere blikjes en lekkere hapjes. Blader door de verschillende koeltassen met bedrukking die we kunnen leveren en maak online uw keuze uit ons assortiment. Ook kunt u bij ons koeltassen bedrukken in kleine oplage.

Koeltas als promotiemateriaal voor uw relaties

Wilt u de koeltas inzetten als promotiemateriaal? Bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of slogan vormt dan een goede keuze. Wellicht ziet u de koeltassen met logo binnenkort op meerdere plaatsen op het strand, zodat u daar effectief aan uw naamsbekendheid kunt werken. De koeltassen uit ons assortiment zijn goed van kwaliteit. Een koeltas is een praktisch relatiegeschenk dat in de zomer altijd goed van pas komt! 

Koeltas giveaways voor op het strand

De koeltas giveaways zijn uitstekend geschikt voor op het strand, net als tijdens andere dagjes uit. Dankzij de koeltas met logo blijven de hapjes en drankjes lekker koel, om daar op een later moment op de dag van te genieten. Een koeltas vormt een leuke verrassing voor iedere ontvangen, blader door de verschillende soorten en maten om daar online uw keuze uit te maken.

Benieuwd hoe de koeltas met logo er precies uit komt te zien? We sturen u graag een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u daar eerst uw akkoord op kunt geven. 

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën rugzakken bedrukken, katoenen tassen bedrukken of reistassen bedrukken.

Veelgestelde vragen over koeltassen bedrukken

Welke druktechnieken gebruikt Relatiegeschenken voor het bedrukken van koeltassen?

  1. Zeefdruk: Deze techniek is bijzonder geschikt voor het bedrukken van koeltassen vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de afdruk. Zeefdruk maakt het mogelijk om levendige, dekkende kleuren te realiseren op een breed scala aan materialen, inclusief de stoffen en kunststoffen waaruit koeltassen vaak zijn vervaardigd. Het is ideaal voor ontwerpen met beperkte kleuren.

  2. Transferdruk: Transferdruk is een andere populaire methode om koeltassen te bedrukken, vooral nuttig voor gedetailleerde of full-color ontwerpen. Het ontwerp wordt eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met hitte en druk overgebracht op de tas. Deze methode is flexibel en kan worden gebruikt voor kleine tot middelgrote productieruns.

  3. Digitale druk: Voor complexe ontwerpen met veel kleuren of kleine details is digitale druk een uitstekende keuze. Deze techniek kan direct op de tas worden toegepast zonder dat er voor elke kleur een aparte mal of scherm nodig is, wat het een kosteneffectieve optie maakt voor kleine oplages en on-demand productie.

  4. Tampondruk: Tampondruk is geschikt voor kleine, oneffen oppervlakken en kan daarom worden gebruikt voor specifieke elementen op koeltassen, zoals harde kunststof handvatten of bodems. Hoewel het niet de primaire methode voor de hele tas zou zijn, kan het nuttig zijn voor het aanbrengen van kleine logo's of details.

Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaats nemen wij contact op om de beste druktechniek voor uw relatiegeschenken te bespreken.

Wie mag u een relatiegeschenk geven?

Als u een relatiegeschenk wilt weggeven, is het volgens de Belastingdienst alleen een relatiegeschenk wanneer dit aan bestaande klanten wordt gegeven. Wil je een cadeau kopen voor potentiële klanten? Dat mag natuurlijk ook, maar dan vallen de kosten onder je acquisitiekosten.