Laden...

Koeltassen bedrukken

Op zoek naar een leuke koeltas voor je relaties? Laat hem bedrukken met je logo of een pakkende tekst. Vragen? Bel 0348 711 111. We helpen je graag!

Producten 1-12 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koeltas bedrukken met logo

Een koeltas bedrukken met logo? Gaan uw medewerkers graag naar het strand en wilt u ze op een leuke manier verrassen of zoekt u naar een geschikt relatiegeschenk voor uw klanten, leveranciers en andere relaties? Een koeltas met logo vormt een uitstekende keuze. De koeltassen zijn leuke giveaways, beschikbaar in verschillende formaten. U kunt een kleine koeltas met logo bestellen voor een sportbidon, net als de grotere koeltassen geschikt voor meerdere blikjes en lekkere hapjes. Blader door de verschillende koeltassen met bedrukking die we kunnen leveren en maak online uw keuze uit ons assortiment. Ook in kleine oplage beschikbaar.

Koeltas als promotiemateriaal

Wilt u de koeltas inzetten als promotiemateriaal? Bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of slogan vormt dan een goede keuze. Wellicht ziet u de koeltassen met logo binnenkort op meerdere plaatsen op het strand, zodat u daar effectief aan uw naamsbekendheid kunt werken. De koeltassen uit ons assortiment zijn goed van kwaliteit. Wilt u op symbolische wijze aangeven dat u het hoofd gemakkelijk koel houdt of zoekt u vooral naar een praktisch relatiegeschenk dat de ander goed van pas komt? Dankzij de goedkope bedrukte koeltassen die er beschikbaar zijn kunt u ze tevens uitstekend inzetten als promotiemateriaal.

Koeltas giveaways voor op het strand

De koeltas giveaways zijn uitstekend geschikt voor op het strand, net als tijdens andere dagjes uit. Dankzij de koeltas met logo blijven de hapjes en drankjes lekker koel, om daar op een later moment op de dag van te genieten. Een koeltas vormt een leuke verrassing voor iedere ontvangen, blader door de verschillende soorten en maten om daar online uw keuze uit te maken.

Benieuwd hoe de koeltas met logo er precies uit komt te zien? We sturen u graag een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u daar eerst uw akkoord op kunt geven.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Rugzakken bedrukken, katoenen tassen bedrukken of Reistassen bedrukken.