Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Kleine oplage tassen bedrukken
Bestseller Reeds 11 bedrijven hebben deze rugzak besteld Reeds 11 keer besteld!

Arizona rugzak met diverse opbergmogelijkheden

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 18.0 cm
  • Lengte 45.0 cm
  • Hoogte 34.0 cm
Bekijk details
€ 8,33

Deze rugzak uw perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Handig formaat
  • Handig buitenvak

Kleine oplage tassen bedrukken

Kleine oplage tassen bedrukken met logo

Wij kunnen voor u tassen bedrukken in kleine oplage met een logo, slogan, bedrijfsnaam of andere tekst. Een combinatie hiervan is ook mogelijk zonder dat dit meer kosten met zich meebrengt. U kunt de tassen intern meegeven aan uw medewerkers of uitgeven tijdens evenementen en samen met andere artikelen inzetten als goodiebag.

Kleine oplage tassen inzetten als promotiemateriaal

Wij kunnen zowel kleine- als grote aantallen tasjes met een bedrukking leveren bij u op locatie. De levering is gratis wanneer u boven de €100,- aan artikelen bestelt(Excl. Btw.). Wij kunnen de tasjes leveren vanaf vijf werkdagen wanneer met een bedrukking en binnen vier werkdagen wanneer zonder bedrukking.

Kleine oplage tassen met een bedrukking

Weet u niet precies wat voor tassen u wilt inzetten of wilt u meer informatie over de specificaties of de bedrukkingsopties? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden en adviseren over welk artikel past bij uw doelgroep. U kunt onze medewerkers bereiken op 0348-711111.

Bestellen kan gemakkelijk en snel online. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en heeft u gekozen voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld van ons.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorieën: Snel tassen bedrukken of Toilettas bedrukken

Zoekt u tassen maar wilt u niet meteen grote aantallen afnemen? Dat is bij ons mogelijk. Kijk hieronder voor de verschillende opties die u kunt afnemen in kleine oplage. Neem gerust contact op als u hulp nodig hebt! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111.