Toon filters
Kleine oplage tassen bedrukken
Bestseller Reeds 31 bedrijven hebben deze rugzak besteld Reeds 31 keer besteld!

Rugzak met buitenvak van Bapal

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 29.0 cm
  • Lengte 11.5 cm
  • Hoogte 38 cm
Bekijk details
€ 2,99

Deze rugzak uw perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Handig formaat
  • Handig buitenvak

Kleine oplage tassen bedrukken

Kleine oplage tassen bedrukken met logo

Wij kunnen voor u tassen bedrukken in kleine oplage met een logo, slogan, bedrijfsnaam of andere tekst. Een combinatie hiervan is ook mogelijk zonder dat dit meer kosten met zich meebrengt. U kunt de tassen intern meegeven aan uw medewerkers of uitgeven tijdens evenementen en samen met andere artikelen inzetten als goodiebag.

Kleine oplage tassen inzetten als promotiemateriaal

Wij kunnen zowel kleine- als grote aantallen tasjes met een bedrukking leveren bij u op locatie. De levering is gratis wanneer u boven de €100,- aan artikelen bestelt(Excl. Btw.). Wij kunnen de tasjes leveren vanaf vijf werkdagen wanneer met een bedrukking en binnen vier werkdagen wanneer zonder bedrukking.

Kleine oplage tassen met een bedrukking

Weet u niet precies wat voor tassen u wilt inzetten of wilt u meer informatie over de specificaties of de bedrukkingsopties? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden en adviseren over welk artikel past bij uw doelgroep. U kunt onze medewerkers bereiken op 0348-711111.

Bestellen kan gemakkelijk en snel online. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en heeft u gekozen voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld van ons.

Zoekt u tassen maar wilt u niet meteen grote aantallen afnemen? Dat is bij ons mogelijk. Kijk hieronder voor de verschillende opties die u kunt afnemen in kleine oplage. Neem gerust contact op als u hulp nodig hebt! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111.