Zoekt u tassen maar wilt u niet meteen grote aantallen afnemen? Dat is bij ons mogelijk. Kijk hieronder voor de verschillende opties die u kunt afnemen in kleine oplage. Neem gerust contact op als u hulp nodig hebt! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Tassen kleine oplage
sort-descending

Tassen bedrukken kleine oplage als relatiegeschenk

Wij kunnen voor u tassen bedrukken in kleine oplage met een logo, slogan, bedrijfsnaam of andere tekst. Een combinatie hiervan is ook mogelijk zonder dat dit meer kosten met zich meebrengt. U kunt de tassen intern meegeven aan uw medewerkers of uitgeven tijdens evenementen en samen met andere artikelen inzetten als goodiebag.

Tassen in kleine oplage als promotiemateriaal

Wij kunnen zowel kleine- als grote aantallen tasjes met een bedrukking leveren bij u op locatie. De levering is gratis wanneer u boven de €100,- aan artikelen bestelt(Excl. Btw.). Wij kunnen de tasjes leveren vanaf vijf werkdagen wanneer met een bedrukking en binnen vier werkdagen wanneer zonder bedrukking.

De bedrukkingstechnieken van de bedrukte tassen

Weet u niet precies wat voor tassen u wilt inzetten of wilt u meer informatie over de specificaties of de bedrukkingsopties? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden en adviseren over welk artikel past bij uw doelgroep. U kunt onze medewerkers bereiken op 0348-711111.

Bestellen kan gemakkelijk en snel online. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en heeft u gekozen voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld van ons.

Wat is de levertijd van de bedrukte tassen in kleine oplage?

Heeft u in een kleine oplage bedrukte tassen nodig en wilt u ze wel graag snel in huis hebben vanwege een strakke deadline? Afhankelijk van het model dat u kiest, kunnen wij uw bedrukte tassen al vanaf 5 werkdagen leveren. Wij kunnen de tassen ook direct op de projectlocatie leveren. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice en geef het alternatieve adres op bij de bestelling.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorieën: Reistassen bedrukken, katoenen tassen of toilettassen bedrukken.